I'am back

förlåt jag har inte skrivit på evigheter ! har inte haft något internet och har varit lite trött också... sitter nu på lindex ska snart åka hör ifrån och dra vidare in till stan. när mitt internet kommer fixa sig och när linn kommer tillbaka så blir det en ny bra blogg med massa bilder !!! sober love zelia webster

Godmorgon

Godmorgon!
Nu ska jag snart träffa Peter! Det ska bli jätte kul! Vi ska vara hemma hos honom eftersom det är så dåligt väder. Efter jag har träffat honom ska jag hem och packa, sen måste jag sova ganska tidigt eftersom vi åker imorgon bitti. Det här blir ett kort inlägg för nu måste jag gå!
Ha det bra!
Kram/ Linn

Hemma i vackra Sverige!

Nu är jag hemma igen! Det känns faktiskt skönt! Men ändå saknar jag Las Pamlas. Jag har haft 3 underbara veckor med min familj och med Celine. När jag och min syster Ida kommit hem hade mamma lagat tacos åt oss vilket var otroligt gott! Nu har jag precis packat upp och börjat tvätta för i övermorgon åker jag till mina kusiner i skåne i 2 veckor.
Föresten så kom jag in på mitt första hands val på gymnasielistan. Det blev Frans schartaus gymnasium och jag är jätte glad och förväntansfull! Nu ska jag gå och sova! Men först ska ni få se lite bilder från Spanien resan.

                                                 Celine och jag

                                           Celine med en god glass

                         Celine, jag och två kompisar

                                     Celines vackra mage

                                   Syster och jag körde en lek på stranden

                                              Bästa vännerna

                                                     Jag

                                    Syster och jag påväg hem
Kramar/ Linn


Celine

Godmorgon Sverige!
Idag händer något väldigt roligt! Celine kommer hit! Hon ska vara här i en vecka och vi ska bo ensamma på ett hotel. Det ska bli skit kul! Nu måste jag gå och köpa lite saker med pappa och sedan hämta Cellen! 
Ha en trevlig dag!
Kramar/ Linn

RSS 2.0