flykten från hönsgården

knasig dag med mycket problem .. inte bra ! missa min träning , förlåt. middagen blev bra och nu är jag här hemma i ,farsta. ska flytta hitt snart juni.

kärlek/ zelia

Bilder

Hejhej!
Idag har jag vart hemma hos mina kusiner och solat. Det har vart otroligt varmt ju! Hoppas det fortsätter så här. Igår var det roligt med Peter. Vi var hemma hos honom och kollade på film. Jag försökte ta en bild på honom, men lyckades bara få en bild på hans rygg. Nu ska jag städa lite.
Här kommer lite bilder från gårdagen och Zelias födelsedag.

                                           Jag, Ossian och Natalie

                                       Annelie( Zelias mamma) och Zelia

                                   Jag och Zelia på resturangen

                                              Jag och Zelia

                                Zelia skulle över staketet!:D

                                                 Peter

Kram/ Linn

hej

hade en jätte bra föddelsa dag, fick lite fina saker  & pengar (tack mamma). efter skolan så åkte jag & linn in till stan för att äta med mamma. sen var det fest på lidingö .... blev en sen kväll. kom hem kl halv 4 och jag skulle jobba dagen efter kl 12, jippi ! hahah ! igår jobbade  jag & sov. var helt slut och i dag så ska jag träna och äta middag med släktingarna.


Sol

Godmorgon!!
Nu sitter jag här på min balkong och solar! Det är så otroligt skönt väder! Förlåt att vi inte skrev något mer igår men det blev ganska sent. Om ni undrar så gav jag Zelia underkläder i present. Nu ska jag fortsätta sola ett tag till, sen ska jag göra mig i ordning  och åka hem till Peter. Det ska bli roligt att träffa honom! Jag kan tyvärr inte sätta in bilder från gårdagen för min sladd är hos mamma. Men det kommer in massor av bilder imorgon! 

Ha en härlig dag/ Linn

Zelias födelsedag

Zelia fyller år idag och detta ska firas med middag och en fest på lidingö.
Vi måste dra nu! Puss/ Zelia och Linn


                                           Sexiga Zelia

                                                     Heta Limpan

bal

balen igår var rolig, men vi var inte ute så länge .. imorgon är det ju min föddelse dag så då ska vi äta med mina föräldrar och sen ska vi dra på fest ! skojj !


vi sminkade oss på evy flodins


tjocka gubbar & dricka hoss linn




sexxxigt !!


jag & min dejt

kärlek
/zelia

Dagen efter balen

Tjena!
Förlåt att vi inte skrev igår men eftersom det var bal kanske ni förstår? Balen var iallafall skitkul! Alla var superfina och musiken efter var jätte bra. Jag har däremot vartit väldigt trött idag och självklart hade vi cooper på gympan också. Men det gick bra!
Nu måste jag börja packa lite, jag ska hem till pappa i några dagar.
Här kommer några bilder från balen.
Puss/ Linn

                             Wilma, jag, Billy och Zelia innan balen

                                                     Zelia, Billy och jag

Dagen innan balen

Heej allihopa!
Imorgon är det bal och det ska bli så kul! Jag längtar verkligen! Balen är som ett slut på 9:an och det känns så konstigt att jag äntligen ska få vara med om den. Innan balen ska Zelia, Billy och Wilma komma hem till mig för att göra sig i ordning.
Idag var jag i skolan, efter skolan åkte jag och Zelia och Billy in till stan för att köpa lite saker till balen. Jag köpte också min present till Zelia som fyller år på Fredag. Glöm inte att gratulera henne!:)

Kramar/ Linn


                          Billy, jag och Zelia ute i solen.

                                              Vackra Zelia

guuud

sitter på lektion nu och den tar aldrig slut, bläää! jag slutar efter det här och då ska jag in till stan, ska försöka dra med mig limpan, ska köpa en klänning och lite annat. imorgon ska vi ha bal och jag har köpt en klänning (som kan användas på andra tillfällen) men jag vill inte ha på mig den imorgon, så jag kanske drar på mig den som jag ska köpa i dag. får se hur det blir. tror att jag sak sola solarium men det är ju inte alls bra för huden och eftersom att mamma har haft hud cancer så är det ju inte så bra för mig, även fast jag har en guld brun hud.. tycker att det är lite läskigt att sola solarium helt ensam, någon kan ju komma och röva bort mig ...
idag så hade jag lockigt hår, något som inte händer ofta, men det kändes ganska bra och jag ska försöka ha det så oftare, så slipper jag slita på håret.

kärlek
/ zelia


god natt

idag så var jag på oley kväll, var trevligt och lärorikt. jag fick en fin goodie bag med två krämer, ett seríum och ett ljus.  oley är ju ett toppen märke men passar mycket bättre för äldre kvinnor (såna med rynkor). du ska inte använda rynk krämer om du inte behöver, köp ist en hel serie som passar just din hud.                  

dagens tips; du behöver inte köpa en dyra ansikts produkter, det vilktigaste är att det är en hel serie från samma märke.


jag & johanna lind


Glad

Heej!!!
Jag är på så otroligt bra humör! Jag blir alltid det efter jag har tränat. Idag har jag vart i skolan, efter skolan gick jag, Billy, Wilma och Zelia hem till mig och åt lite. När de hade gått slängde jag snabbt på mig träningskläderna och åkte till Sats.
Här kommer lite bilder från dagen.


                        Snyggingarna Zelia och Wilma


                                               Sexiga bompan

god natt

jag super mycket ångest ... bläää !! kl är halv tio och i dag ska jag vara helt carzy och gå och lägga mig nu, galet! har tränat i dag igen, och jobbat känns ganska bra. imorgon ska jag på oley kväll, hoppas jag får en fin goodie bag. god natt


Bilder

HOLA!
Nu har jag precis duschat, ätit och smort in mig. Gårdagen var väldigt trevlig. Vi grillade, badade och spelade tabu som förövrigt är det roligaste spelat jag någonsin spelat. Prova det! Idag ska jag bara vila upp mig och kanske gå till Celine lite senare. Här kommer lite bilder från igår!
Kram / Linn


                                      Elisa, Celine, Tove och Frida

                                             Tove och Frida

                                               Jag och Celine

Tjejmiddag i Järfälla

Heej! Nu blir det ett snabbt inlägg!
Jag, Celine och Elisa ska snart åka till Frida som bor i Järfälla. Där ska vi ha en tjejmiddag med hennes vänner. Jag lovar att ta en massa bilder men nu ska vi snart åka så jag måste göra mig i ordning!

Ciao/ Linn

allt på ettt inlägg

jag, linn &  billy ska åka till danmark (kanske) får hoppas att det blir så. kommer att  bli jätte roligt i alla fall. längtar helt sjukt mycket till sommarlovet, är så trött på skolan (och alla människor). får panik på mitt hår vet inte vad jag ska göra med det, det är jätte mörkt och på sommaren vill men ju ha lite ljusare. idag så ska jag jobba till kl 10 länge, haha !

dagens tips: drick grönt te innan träningen, så bränner du mer kalorier .

nu är det bara 6 dagar kvar till min  föddelse dag, jippi! 29 maj wow super skönt !


 såå sexigt !


we love

 we love chict and bohemic






Träning

Tjena bloggen. Jag kom precis hem från ett träningspass på sats. Jag tycker det är så skönt att träna på morgonen!
Det blev ingen hemmaväll igår, som Zelia redan berättat åkte Jag, Zelia, Billy och Stella till en fest på Karlaplan istället. Det var en rolig fest med härliga människor. Idag ska jag träffa Celine, jag vet inte vad vi ska göra än men något hittar vi väl på.
Men nu ska jag duscha!

Kramar/ Linn


godmorgon

i går så var jag hemma på dagen och på kvällen var jag,billy, stella & linn på fest i karlaplan. idag så ska  jag träna och sen kanske jobba får se hur det blir.  ska åka till gymet nu .

dagens tips: tvätta ansiktet med kallt vatten innan du sätter på sminket, då håller det längre. 

kärlek
/zelia


Sjuk

Heej!!
Jag vaknade imorse och kände mig lite halvsjuk så det var ingen bra start på dagen. Efter att jag vaknat gjorde jag mig i ordning för att åka till Nacka forum med min familj och mina kusiner. Det var länge sen jag träffade dem så det var kul att göra det. Jag köpte två par shorts och en klänning, allt från Zara.
Jag har ingen ide om vad jag ska göra idag faktiskt. Jag får hoppas att Zellan svarar på mitt sms snart och säger att hon gärna träffar mig;) Annars funkar alltid en hemmakväll med familjen!:)

Massor av kramar/ Limpan

godmorgon

ska hoppa på studsmatan i 30 min ska vara jätte bra träning har jag hört. fick tillbaka min klädder från en i min skola och det var jätte skönt , jag hade verkligen saknat min vita söta klänning som jag inte använt på evighter, provade den nyss för att kolla om den inte var för kort, samtidigt kikade jag in på kenzas blogg och såg att hon hade köpt en likadan och skrivit var den kom ifrån, nu kommer alla ha såna snart. jag som köpte min för ett år sedan och trode att dom inte fanns kvar så jag kände mig lite orginel.. hahah ! synd !  idag så blir det träning efter åt så vet jag inte riktigt vad som kommer att hända får se hur det blir.


dagens tips:  innan du går ur duschen så ska du dusha håret under is kallt vatten så att det blir glansigare. du måste göra det efter du har duchat så att det inte kommer varmt vaten efter åt.


tillbaka

min data har inte funkat så jag har  inte kunnat blogga, men nu är allt bra med datan. vi var ju på gotland i helgen, det var helt okej förutom att vi behövde cyckla 4 mil , jobbigt! kände inget i bena dagen efter som jag trode skulle hända men när jag drog till gymet dagen efter så var det ett helvete. ska träna i dag igen, har verkligen kommit igång nu, snart är det ju strand dax. det kommer komma fler bilder  från gotland lite senare.


dagen tips: om du har problem med ringar under ögonen, så tipsar jag om att köpa elizabeth arden eight hour cream och lägga det under  ögonen innan du går och lägger dig. creamen funkar även för läppar, nagelband och andra torra ställen.



kärlek
/ zelia

Härligt

HOLA!
Nu har jag duschat, tagit bort sminket och smort in mig. Så nu är jag klar för att sova. Idag har jag först varit i skolan, sen träffade jag Celine och Sabri. Efter det träffade jag Peter. Det har varit en härlig dag förutom att jag har varit ganska trött eftersom jag kom hem från Gotland igår. Zelia har tyvärr ingen dator just nu och kan därför inte skriva i bloggen, men imorgon kommer hon kunna börja igen.
Hoppas ni har det bra/ Linn

                                           Celine från idag

Tillbaka!

Hejhej!!
Nu är vi tillbaka!! Det har varit en rolig stund på Gotland med klassen men nu är jag så trött att jag håller på att dö!
Jag och min klass bodde på en camping i stugor och de var faktist fina. Jag bodde med Zelia, Billy och Wilma. Under båtturen tillbaka räknade jag och Zelia ut att vi sammanlagt har cyklat 5,6 mil på tre dagar! Men om man räknar med allt godis vi har ätit var det nog bra att vi cyklade så långt. Jag kan tyvärr inte lägga in bilder nu, men imorgon blir det massor av bilder!
Hej då!/ Linn

hej

godmorgo, detblev en sjukt sen natt igår men vi orkade gå upp ialla fall kl är halv sju och linn är i duschen. laddade över linnslåtar  i går till ipoden, fick runt 500 emo låtar också, så nu har jag många härliga låtar att lyssna på. jippi! eftersom att vi är på väg till gotland så kommer vi inte kunna blogga på 3 dagar.

kärlek
/zelia

tacos fredag

shoooooo det är tacos fredag hos linn! tacos fredag kom till när vi var små och linn levde sitt svenne liv. då brukade hennes familj äta tacos varje fredag. jag och några andra brukade också vara där, lite mysigt så där. nu har det gått 3 år och vi äter fortfarande tacos , jippi! medans jag väntar på maten så packar linn, vi ska till gotland imorgon, vi är laddade och klara .. heheh !  hej då, nu blir det tacos.


linn

kärlek
/ zelia

Godnatt

Tjena!
Jag blev just klar med min No inlämning och jag känner mig så lättad. Idag har jag åkt till min mamma som bor i Enskede,det var jätte kul att träffa henne efter 2 veckor hos pappa.
Det blir ett kort inlägg från mig idag eftersom jag måste gå och sova nu! klockan är ju 22.22:)
Godnatt!/Limpan


brun-utan-sol

provad min tan in a can (brun- utan- sol) och det blev direkta resultat men ganska ojämt  och jag fick svarta händer så det är inget jag tipsar om. här är några andra tips om brun-utan-sol.

¤ om du har ljus hud så finns det jätte smarta brun-utan-sol sarvetter som du steg viss blir brunare av med ett jämt resultat, dom torkar snabbt ock kostar bara 24,50 på lindex. (ska helst användas varje dag)

¤ om du har brunare hud eller vill hålla kvar brännan så fins det jätte bra spray brun-utan-sol från garnier, vet inte hur mycket det kostar men inte mycket. den torkar snabbt och ger ett jämmt resultat. piz bun gör också toppen grjer funkar bra för mellan hud.

¤ doves kräm som är hälften brun-utan-sol och hälften bodylotion är jätte bra men det tar jätte låg tid för den att torka. (ska användas varje dag) nivea är dålig på brun-utan-sol du får ett väldigt oranget resultat .. blää !!

¤ glöm inte att tvätta händerna LÄTT och torka mellan fingrarna och ner runt hand leden på den bleka sidan.



gamal bild på linn & billy

kärlek
/ zelia


Hej!

Heeej alla vackra människor!!
Jag kom just hem från att ha haft en trevlig tid med Peter. Det har vart underbart väder nu på kvällen så vi satte oss vid vattnet i gamla stan och mös. 
Min kompis Celine har fått en lille bror idag så jag ville bara säga Grattis!!!!
Som Zellan redan sagt ska vi på en rolig klassresa i helgen till Gotland och jag tror faktiskt det kommer blir kul även fast alla är så negativa om den. Vi slipper iallafall skolan på Måndag! 
Hoppas alla mår bra!



zelia & jag

kram / linn

läskigt

ett "stort problem" har inträffat i mitt liv, allt jag drömmer på nätterna tror jag har hänt i verkligheten dagen efter, läskigt ! det finns typ dröm psykologer som kan tyda drömmar, kanske nått för mig ?
idag var det en ganska dålig dag, den började bra men gick över till det dåliga. det beror på vädret, är helt säker på det, så jag får hoppas på bra väder så mitt humör håller sig uppe. i helgen ska vi till gotland med klassen .. vet inet riktigt hur dte blir, men det blir inte roligare än vad man gör sig ! jag och linn kommer tyvär inte kunna blogga då och det är lite tråkigt men vi kommer att video blogga dagen innan så ni har nått att titta på i helgen .. hahah !! köpte ett nytt linne, tunika, klänning, skärp & hårband. ska köra lite på den chica hippie stilen ( har försökt länge men det är inte riktigt jag.. (det är lite fult på mig, men sjukt snyggt på andra).


skor- h&m
kjol- h&m barnavdelning
tröja- urban outfiters
jacka & sjal - h&m


linne/ klänning - lindex



skor- h&m
skärp  hårband- lindex


maximus

tittar på melodifestival kvalet och det är så jävla dåligt ! melodifestivalen får mig att tänka på misslyckade kändisar och bögar. har inget emot melodifestivalen men det har gått över gränsen, förr var det ju bara typ 2 tävlingar nu är det ju massa kval och annat tjafs. får hopas att sverige går vidare :)


köpte ett par zebra byxor i dag som jag kommer lämna tillbaka i morgon, käner på mig att jag kommer ogilla dom efter bara en vecka.
glömde säga att min kusin fick barn i dag välkommen till välden maximus !! :D


bara min sexiga linn



kärlek

/ zelia


hola

jobbade lite i dag och fick lära mmig kassan, gick inte så bra men men.

jag & tove


Värme

Hej snyggingar!
Jag har just ätit en god måltid med pasta och kyckling så nu är jag super mätt! Min dag har vart ganska dålig om jag ska vara ärlig. Inget särskilt har hänt men jag har vart ganska negativ känns det som. Men det blir bättre imorgon! Hela kvällen har jag haft värsta suget till att åka utomlands. Det är verkligen det bästa som finns!  Att bli uppvärmd av solen och bada i havet.  Jag älskar det. Men nu har jag tyvärr inte tid med er längre;)

Puss/ Linn

dö billy dö

till billy; DÖÖÖ !!  kommer säkert förlåta honom för hans "misstag" .... men jag ska allt vara sur ett tag till. kan ej säga varför jag hatar han (förtillfäligt).
färga mitt hår idag, det blev en katastrof så snart kommer jag gråta, vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken men det löser sig nog, får bara ha lite mörkt hår ett tag ...



Hola!

Heeej ungdomar!
Just nu sitter jag och skriver på min otroligt bra fackuppsats. Idag har jag vart i skolan och skrivit engelska prov som faktiskt gick bra. Jag gjorde också Spanska nationella som inte gick lika bra. Men ett G blir det nog i alla fall. Jag hoppas det blir fint väder i morgon så jag kan bli lite positiv. Jag hatar när det är molnigt och tråkigt! Jag är ledsen att jag aldrig lägger in några bilder men jag har ingen kamera för tillfället. Men det ska jag skaffa det, jag promise!!
 
Kram/ Linn

hej

känner mig väldigt skyldig .. jag har verkligen hoppas på bra väder men inget har hänt, men i dag så hoppades jag på dåligt väder för jag orkade inte vara ute hela dagen och så blev det så ! USCH !!  så nu ber jag till gud att det ska bli bra väder, snälla! idag så vara jag bara med min älskade hund melvinn och så åkte jag och shoppade lite med min rumskmrat .. hahah !!


jag och min älskling melvinn


omg vilken sexxig tjej .. haha !


kärlek
/ zelia.w


Bal

Tjena!!
Idag har jag vart och shoppat till min skolas bal som är den 27 maj. Mina krav var att min klänning skulle vara kort och tight och jag hittade den! I första affären jag var inne i till och med. Det känns jätte skönt att ha det avklarat så jag kan koncentrera mig på skolan istället för att sitta och tänka på vad jag ska ha på mig varje gång det kommer på tal i klassrummet. Tyvärr kan jag inte lägga in en bild på den för den ska vara lite hemlig. Men nu måste jag plugga! Jag blir så deprimerad när jag ser veckans prov schema:

Måndag- Spanska nationella och Engelska prov
Tisdag- No nationella
Onsdag-Engelska glosor
Torsdag- So/Sv fackuppsats
Fredag- NO inlämning och Spanska prov

Önska mig lycka till/ Linn

Uppsägning

Trots allt plugg har det ändå vart en skön dag. Efter allt pluggande gick jag och min lossas mamma Alicia till mocco där jag jobbade och sa upp mig. Jag började jobba där för ca 3 månader sedan och då kom vi överens om att jag skulle jobba varje lördag men ändå har min arbetsgivare ringt och ändrat detta nästan varje fredag innan jag ska jobba och det funkar inte för mig eftersom jag älskar att planera. Efter det åkte jag och min pappa till hagaparken och körde intervaller så just nu är mina ben som spagetti! Men nu ska jag plugga lite till. 

Puss// Linn

Godmorgon

Godmorgon!
Idag skulle jag ha träffat zellan men jag har så mycket tråkiga läxor att göra så det blir det min dag kommer att innehålla. Detta är mitt första egna inlägg och jag har ingen aning om vad jag ska skriva så det här får vara nog! 
Ville bara tacka Billy som hjälpte oss med bloggen och Zelia som tog instativet att starta den:) 
Ni är bäst!

godmorgon

blöö, det är blött på marken och ingen sol i himlen. ska träffa linn i dag men eftersom att det är sjukt dåligt väder och jag inte har några pengar så finns det inte så mycket att göra. därför har jag lite allternativ på saker du kan göra, en sån här dag ..

- sitta hemma och hata ditt liv
- titta på en film med någon kompis och äta nått gott som finns hemma
- fönstershoppa. det är billigt och du får lite motion på köpet
- göra en mysig middag för dina käraste
- sova hela dagen och festa på kvällen
- städda ...
- ta ett varmt bad och lägg en ansikts mask

själv så ska jag titta på tv tillsammans med mina älsklingar ben& jerry's


köpte lite nya saker
spraytan in a can (är väldens bästa brun-utan-sol) kommer från - evy flodins som ligger på nybrogatan
läppstift - lancom
örhängen- evy flodins


linn & billy på baresso


intreduktion

Hola potitos!
Vi är två avslappnade nunnor från östermalms getto. Våra patetiska små liv är fullspäckade av otroligt intressanta och roliga händelser, så vi tänkte dela med oss av det i denna blogg. 


RSS 2.0