Från Spanien

Hej!
Eftersom pappa har fixat internet här i Spanien så kommer jag kunna blogga ibland! Bra va! Det har varit en underbar dag här i Las Palmas. Imorse var jag ute och joggade och efter det har vi solat och badat hela dagen. Nu har jag precis duschat och ska göra mig i ordning för att gå på middag. 


                                          På flygplatsen

                                    Jag påväg till mataffären

                        Syster Ida, syster Luna och jag
Kram/ Linn

Spanien

Hallå!
Nu har jag precis kommit hem från Peter och jag känner att jag kommer sakna honom massor under de 3 veckorna i Spanien! Jag kommer åka klockan sju på morgonen imorgon vilket inebär att jag ska stiga upp klockan tre och eftersom jag inte kommer orka skriva hej då så tidigt så säger jag det nu. HEJ DÅ! Vi ses om tre veckor!
Kramar/ Linn

Godmorgon

Godmorgon!
Hoppas det fantastiska vädret håller i sig! Man blir så lycklig över sol! Idag ska jag börja med att packa och tvätta sedan ska jag träffa Peter som jag inte har träffat på ca 2 veckor eftersom han har varit i Grekland. Så det ska bli jätte kul att träffa honom. Zelia har inte bloggat under tiden jag har varit borta och det beror på att hennes internet är konstigt. Men hennes familj har beställt nytt och hon kommer börja blogga om några dagar!

Kramar/ Linn

Hemma!

Heej på er!
Nu är jag hemma från en otroligt härlig resa i Turkiet. Jag har badat, solat, ätit och haft det skit bra! Idag har jag träffat Zelia, jag har saknat henne jätte mycket! Hon är en underbar person. Vi gick runt lite i stan och pratade, köpte varsitt par skor på Belle och åt på Fresco. Sen var vi tvungna att skiljas åt eftersom hon skulle jobba och jag skulle och träna. Nu är jag hemma och måste börja packa igen till Spanien som jag ska till i övermorgon. Lite stressigt men det ska bli väldigt kul. Nu ska ni få se massor av bilder från Turkiet.


                                    Jag på flygplatsen innan Turkiet

                           Jag, Syster, Amanda och Julia

                                        Julia och jag

                                              Syster, jag och kusiner

                              Mamma och en turk på en flygande matta

                      Mamma, moster hugger in på ett stort bröd

                                                         Jag



                                          Jag vid poolen

                                                   Syster Ida

                                       På väg hem
Kramar/ Linn

härliga tider

jag trode verkligen att det skulle bli en jobbig sommar och väldigt ensamt .. men så blev det inte ! jag har gått ner i vikt och börjart träna. jag mår bättre och käner mig lyckligare som är det viktigaste i livet och  jag är verkligen inte ensam.  pappa och mina syskon har åkt till turkiet, jag valde att inte följa med. jag har valt att ta avstånd från min "ljuva" släkt. jag har den möjligheten att gör det, min syster växte upp ur andra förhålanden och måste nu hänga med till turkiet.



mycket kärlek till alla från zelia webster & melvinn



Turkiet!

Nu åker jag till Turkiet! Självklart kommer Zelia fortsätta blogga:) Vi ses om en vecka!
Puuuuuusssss/ Linn

Dagen innan Turkiet

Imorgon åker jag till Turkiet och det ska bli så skönt! Äntligen ska jag få bli lite brun! Idag svarade Zelia tillslut och vi träffades med Billy inne i stan och fikade. Det var trevligt att träffa dem, men vi kunde tyvärr inte träffas så länge eftersom Zelia skulle iväg klockan fyra och jobba. Hon är så flitig den där tjejen alltså! Jag blir lite avundsjuk faktiskt, jag vill också ha ett jobb!  Nu ska jag packa klart det sista och ladda min mobil och ipod. Jag skriver troligen ett inlägg imorgon innan jag åker men om jag inte hinner det så kan jag säga hej då nu!
Hej då allihopa! Vi ses om en vecka!
Kramar/ Linn


                                     Zelia planerar på cafe't


                                   Billy med solen i ögonen


Godmorgon

Godmorgon!
Det är sol och jag älskar det! Idag hade jag tänkt mig att träffa Zelia och ta en fika inne i stan men hon svarar tyvärr inte i telefonen. Men snart ringer hon nog! Senare ikväll måste jag fortsätta med packningen och skrubba mig och göra allt sånt där som man ska göra innan en solsemerster.
Ha en riktigt skön dag!
Kramar/ Linn


Godkväll

 Hej!
Idag har jag haft en ganska skön men tråkig dag. Det började med att jag åkte och tränade på Sats. Sen var jag hemma ett tag och tog fram lite saker som jag ska ha med mig till Turkiet som jag åker till på onsdag. Sen kom mamma hem och vi åkte direkt till Nacka Forum för att köpa lite saker och nu har vi precis kommit hem därifrån. Jag köpta två burkar med body butter från The Body Shop.,jag älskar deras hudkrämer! jag köpte också body scrub och ett par skor. Mamma köpte en vacker klänning. Nu ska jag börja packa lite! Det ska bli så skönt att åka bort till värmen!
Kramar/ Linn


en vänn

orkar inte göra nått idag, det regnar och är blåsigt. imorgon är jag ledig och ska gör mina naglar efter det så får vi se vad som händer. ska försöka höra av mig till några kompisar, har varit så dålig på det och själv så har jag svårt för folk som aldrig ringer och skyller  på att dom ine har tid och måste göra annat, ändå är det okej att träffa andra kompipsar. blir lite less på sånt därför ska jag vara duktig att höra av mig för en gångs skull.
började träna för ett typ 6 månader sen och det har gett resultat, hårdare rumpa och så har jag gått ner i vikt. nu är jag snart redo för bikinin, wow !


jag som liten ( jag var inte så tjock)


hej

igår kom linn till mitt jobb och åt en stor glass efter det  drog vi och såg en bio. vi skulle se änglar och demoner men så blev det inte efter som ett det inte fanns några platser. så vi såg någon läskig 3D film, trode inte att jag skulle bli så rädd tyvär så blev det lite svårt att sova, för så fort jag hörde något ljud så tände jag lampan. det slutade med att jag läste en bok halva natten. jag vaknade kl 11 imorse (så om billy läser det här kommer han få en chock).  filmen var inte så bra och den snygga killen som jag hade hoppas på att han var god, var inte snäll, han var en mödare och lite psykisk sjuk. det hände väldigt mycket läskiga saker i filmen som fick en att hoppa ur stolen, så den är helt klrt se värdig.


Träning

Godmorgon allesammans!
Nu ska jag och min mamma snart åka till Sats för att träna lite. Senare idag ska vi ha kalas för mina släktingar och efter det kommer min kära vän celine och ska sova här. Igår såg jag och Zelia My bloody Valentine 3D som var ganska läskig. Det var inte en mardrömsfilm men man var däremot nervös exakt hela tiden. Det var coolt att den var i 3D också. Men nu ska jag iväg och träna lite.


                                           Zelia på sitt jobb

                                           Jag med 3D glasögon

                             Zelia med 3D glasögon
Kramar/ Linn

Bio

Hej!
Jag hatar regn! Tur att jag åker till Turkiet på onsdag så jag slipper det här vädret. Idag vaknade jag på super bra humör! Sen åkte jag, min mamma Åsa och min syster Ida till Nacka Forum för att köpa lite sommar kläder. Jag köpte 5 linnen, ett par jeans shorts och ett par skor. Så nu är jag klar för Turkiet! Ikväll ska jag och möta upp Zelia som jobbar till klockan 8, sedan ska vi gå på bio. Jag vet inte vilken men vi hittar någon bra.

Kyssar/ Linn

Studentmottagning

Hej allesammans!
Idag har jag åkt till Västerås för att fira min älskade kusin Adam som tog studenten. Det bjöds på god mat och väldigt god tårta så det var trevligt. Men nu är jag så mätt att jag håller på att dö! Det är otroligt skönt med sommarlov, lite synd att vädret är så dåligt bara. Men det kommer troligen bli bättre om några dagar! Jag är ledsen att inga skolavslutningsbilder lades in på bloggen. Så därför ska ni få se dem nu!

                              Jag, Zelia och Billy

                             Jag, min syster och hennes kompisar

                                  Zelia kramar lärarna
 Kramar/ Linn


bluu

idag så gjorde jag en hemgjord ansiktsmak, som funkade underbart, riktigt jup rengörande och bra om du har acne  problem.
du behöver:
1 citron
2 dl vatten
2 msk vinäger

var försiktig med ansiktsmaker, använd dominte mer än 1-2 gånger i veckan.

lite chic hippe still . hahaha !


hej blogg

det gör så ont i min nagel, den har gått av men jag ska göra nya på måndag som tur är. något posetivt idag var att  jag vann 50 kr på en triss, vilken lycko ost jag är, heheh !    eftersom att mamma jobbar på lindex så var jag först på rean och köpte lite fina saker. bilder kommer sen. nu ska jag äta middag och sen får jag se vad som händer i kväll.



fjäder halsband & armband

love // zelia webster


godmorgon

ska hem till min pappa i dag, blir lite spänande för vi träffas typ aldrig. när jag väll är där så blir jag typ som en gäst, känns inte riktigt som om jag är hemma men dom vill ju bara att jag ska trivas. har saknat mina syskon och låtsas mamma, har även saknat pappa lite .. ska umgås lite med min familj och stora syster , hatar doc hennes kille så jag hoppas jag slipper han !!!
innan jag drar ditt så hoppas jag att jag kan träffa min älskade vänn bill, men han vaknar ju aldrig !

ohh, jag har ett litet confesion to make, jag älskar våra bästa år ! jag vet att det är västa kärring programet men det är sjukt spänande och jag tittar bara på det i smyg.


gamal bild på mig & stella

kärlek // zelia webster


Godmorgon

Godmorgon!
Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag, men när jag är hos pappa är det jobbigt att ladda in bilder! Men jag ska ändra mig! Igår vaknade jag med Zelia klockan 10.11! Väldigt sent för oss två, sen gick jag och tränade med min personliga tränare Wilma och sen var jag med Peter hela kvällen. Jag kommer inte träffa honom på ca 5 veckor eftersom vi båda kommer resa ganska mycket i sommar, så det är lite tråkigt faktiskt. Idag ska jag passa min halvsyster Luna ett tag och sen ska jag till mamma och öppna alla presenter. 
Hoppas ni har en trevlig dag i regnet!
Kram/ Linn


                                  Zelias sexiga skor från Zara

hej

vaknade av att granarna bygger om, jobbigt ! ska försöka tränan i dag och göra lite annat. synd att det är så dåligt väder men inget ska få mitt humer nere i dag .



tagen av stella


lycka

nu är det sommar lov, och det är första gången på länge jag känner mig riktigt fri. jag ska verkligen njuta va sommaren och det kommer att bli en underbar sommar med massa skoj. linn kommer att vara borta väldigt mycket i sommar så jag kommer att skriva ganska mycket. 
 
love / zelia.w


härligt

gjorde lite shopping i dag med stella. hade planerat att spara pengarna men varför då ? meningen med livet är ju att  njuta, enjoy life .. hahah !  efter shoppingen så åkte jag hem till mamma, ska stanna här i kväll och äta god middag och bada med lite tända ljus och ansiktsmask, kände att det behövdes.
 vi öppnade poolen i dag, sjukt bra men synd att det var så dåligt väder. man måste ändå vänta 3 dagar innan vi kan bada, så jag hoppas på bra väder.





kärlek / zelia webster


wow

nu har lovet börjat, känns helt sjukt sköt ! jag ock linn ska ut sen men nu tar vi det lugnt. bilder kommer sen 

wow

har inte skrivit på ett tag eftersom att datan kom efter i flytten, men nu ska jag börja bo hemma lite och resten i farsta. varför det blev så är för att min mamma köpte en prada plånbok, :D
imorgon är det skolavslutning, känns super skönt. vill verkligen i från min skola och det känns bra med en ny start, i en ny skola, med nya människor. hade planer på att ha på min en vit klänning men den har krymp, fast jaghar faktiskt växt en cm, kan bero på det .. hahah ! fick ett par nya skor också, tack mamma !



vila i frid therese johansson rojo

-

16 år!

Hejhej!

Idag fyller jag 16 år! Ska jag vara ärlig känns det inte så stor skillnad från igår, men det är ändå kul! Jag kommer dock inte få några presenter av pappa idag eftersom jag fick alla igår och av mamma ska jag få mina presenter på torsdag. Igår fick jag ett par Dior glasögon, ett Eva Attling armband, en kamera, pengar och en skjorta. Jag åkte insane igår! Den var otroligt rolig! Det kittlade väldigt mycket i magen! Efter att vi varit på grönan åkte vi hem, bytte om och åkte till restaurangen East som ligger på stureplan.  Det var en trevlig dag med familjen. Nu ska jag göra mig i ordning och åka till skolan. Näst sista dagen i skolan! 
Kramar/ Linn

Grönalund

Tja!
Som Zellan redan berättat har jag fått mina presenter idag. Egentligen fyller jag år imorgon men det passade bättre att jag fick dem idag. Men nu ska jag på grönalund med familjen! Det ska bli kul! Jag måste åka insane! Jag lägger in bilder och mina presenter senare. 
Ha en trevlig dag/ Linn

lite kort

jag har jobbat hela helgen och i går var jag hos linn, i morse fick linn sina presenter. jätte många fina paket. idag efter jobbet ska jag hem, jippi ! 

zelia 

Farmor

Hejhej!

Idag var det tänkt att jag skulle vara med Celine. Men istället tvingade pappa mig att vara hemma med familjen eftersom min farmor kommit ända från Norrland idag. Men det har faktiskt varit en ganska trevlig kväll. Det känns helt sjukt att det var sista riktiga skoldagen idag. Jag slutar snart 9:an och på måndag fyller jag år!! Det ska bli väldigt kul. Zelia kommer tyvärr inte kunna skriva i bloggen på några dagar. För hon har ingen dator för tillfället. Men det är snart fixat.  Nu ska jag se på en film med familjen. 
Ha det så trevligt!!

                    Zelia, Emil och Jonna sista dagen i skolan
Kramar/ Linn

Sista dagen

nu är det den sista dagen i skolan, super skönt att slippa alla. ska jobba till 10 i dag ..

puss & kram / linn & zelia

Förlåt

Hejhej!
Förlåt att jag inte skrev i bloggen igår! Men jag var upptagen med Peter. Idag så har jag först vart i skolan, sen gick jag och Zelia hem till mig och efter det kom Peter hem till mig igen. Det har varit en trevlig dag trots vädret. Imorgon är det sista skoldagen jag har i 9:an och det känns så skönt!
Här kommer lite bilder från gårdagen och idag.

                                                       Billy och Zelia

                                            Zelia och jag

                                                Jag och Zellan
Haha härliga bilder va?;)
Godnatt/ Linn

z elia

är ensam hela helgen :( snyft !  hatar att vara ensam, ibland är det super skönt. men jag hatar att sova själv,  får ta hit men kära man .. heheh ! kanske fest ..


jag är stolt över mig själv, jag har höjt mina betyg och flyttat, jag har även börjat jogga / gå , varje morgon och jag tränar 3 gånger i vecken.  jajy mee !!

puss god natt & sov sött / zelia webster


Dåligt väder

Hola!
Det är så dåligt väder och jag hatar det! Men vi får hoppas att det blir bättre snart! Jag kom nyss hem från ett träningspass med min personliga tränare Wilma. Hon kör på hårt med mig med det är bra så jag kommer i perfekt form till sommaren. Det känns så onödigt att gå till skolan eftersom det ända vi gör är att kolla på film. Men det är bara 7 dagar kvar så jag får väl stå ut! Nu ska jag duscha och äta!


                                         Zellan idag!

Kram/ Linn


Godkväll

Tja!
Idag har jag vart i skolan och sedan har jag tränat. Det var första gången jag hade en personlig tränare. Hon var jätte trevlig och vi kom bra överens. Jag fick göra ett konditionstest och jag har tydligen kondition som en 46 åring! Haha inte så jätte bra! Men det kommer vi fixa! Det blir ett kort inlägg idag tyvärr för nu ska jag sova!

Kyssar/ Linn


sommar

i sommar så ska jag försöka njuta av livet på ett billigt sätt, eftersom det kostar att flytta hemmifrån. här är några förslagg på saker du kan göra billigt och roligt ....

.. turista i stockholm, ta med en bra komnpis, ta en turist buss med öppet tak och ta många foton.

.. picknick i parken, åk lite cyckel med pojkvännen eller kompisen och ta med lite picknick.

.. cosmopolitan, en glass och en vän

.. dra med många kompisar på fest och då blir det alltid skoj .


pool bad


flytt på g ?

imorgon jag flytta, kommer att kosta lite och jag kommer liva fattigt. kommer att börja jobba mer som är toppen. idag så var jag ute och gick i en halv timme och sen så köpte jag lite saker (bilder kommer sen)


shorts - zara
glasögon- gina tricot

RSS 2.0