zelia webster

nu har jag lite faber, ont i kroppen och är förskyld .. AHHHH !! DET ÄR SÅÅÅ SVININFLUNSAN !!! HJÄLP :(
ska ringa någon upplysing så jag kan få mer info.  så nu ligger jag hemma och tycker synd om mig och dricker gönt te. imorgon ska jag till pappa igen och för första gången ska vi ha gympa  i skolan, som känns lite konstigt, vet inte vad jag ska ha på mig eller vad vi ska göra, heheh


jordgubbar i solen men nu är det dax för vintern

Trött i kroppen!

Hej!
Nu var tjejmilen klar! Jag sprang på en timme och 11 minuter! Jag är jättestolt över mig själv och kommer göra det nästa år igen! Jag har dock väldigt ont i kroppen, men imorgon kommer det förhoppningsvis vara borta!  I morgon är det måndag och det ska bli kul att gå till skolan!

                    Alicia, pappa och jag innan loppet

                                

                       Jag var lite nervös innan!

                                Äntligen i mål!

-

nu börjar hösten och sen kommer vintern, när vintern är på väg kommer alla diskosoner om päls. själv så tycker jag att det är dåligt att djuren blir pålgade men jag fick min första päls när jag var 4 och i min familj har det alltid varit en självklarhet. min mamma är från gotland och där var det en man som födde upp minkar som sen blev päls, dom hade det bra och blev dödade på ett "snällt" sätt. jaghar inte tittat på alla filmer och bilder om hur djuren blir plågade ochjag vill inte se dom heller för jag älskar mina västar, jackor, mösser & halsdukar som är från alla möjliga olika djur .. min mamma klippte av några av hennes päls jackor och imorgon ska jag lämna in resterna så att jag kan få en ny mink päls väst, jag vill ju inte slösa på djuren.. R.I.P !



idag springer linn tjej milen , lycka till !


helllo

nu har det gått en vecka i skolan, funderar lite på att byta gymnasium, men jag får se hur det blir. nu när skolan har börjat bor jag mer hos pappa, är  ganska stor skillnad att bo där eftersom att jag alltid brukar vara ensam barn med eget rum men hemma hos pappa så är dte 2 små barn och en stora syster. idag är jag hemma hos mamma och lite senare idag ska jag åka till pappa med massa kläder och saker. skulle träna i dag men jag är sjuk, :'( tro jag ska träna i allafall .. heheh



Godmorgon!

Godmorgon!
Nu äntligen är det dags för tjejmilen! Jag och Alicia börjar springa klockan 12.40! Det ska bli skit kul faktiskt! Önska mig lycka till!!
Kramar/ Linn

Min nya tröja

Heej!!
Nu har jag kommit hem från skolan och ätit lite. Snart kommer Peter! Det ska bli roligt att träffa honom! Tänkte bara visa min nya tröja som jag köpte i Danmark från Cos. En helt vanlig tröja fast med dragkedjor på axlarna.


 
Ha det bra/ Linn

-

öhhh, världens tränings verk .. vill bara dööö !





zw

Trevlig dag!

Godkväll!!
Nu har jag precis duschat, smort in mig, packat upp träningskläder, packat väskan till imorgon, drukit lite vatten och satt mig vid datorn. Det var ett härligt träningspass med Zelia. Jag sprang 5 kilometer och Zelia gick runt och körde lite olika övningar och kondition. Innan det, var jag med Alina vid Gamla stan och solade och åt twister! Det har varit en mycket trevlig dag.

                                       Jag vid Gamla Stan
Kramar/ Linn

Skola snart

Godmorgon och välkommen till en ny underbar dag!
Jag är på toppen humör idag och har varit det dom senaste dagarna! Idag ska jag först gå i skolan och sen ska jag träna med Celine och Zelia. Eftersom jag ska springa tjejmilen på söndag måste jag träna upp det sista som går nu. Men nu ska jag åka till skolan!

                                       Så här ser jag ut idag
Ha det så bra/ Linn

Speed- Dating

Heej!!!
Idag har jag först varit i skolan och det var roligt! Vi hade speed- Dating i klassen, så halva klassen fick sitta på en stol och andra halvan gick runt och pratade med dem som satt på stolen i en minut och gick sedan vidare till nästa. Det var jätte kul! Sen åkta jag och mamma och köpte ett par svarta jeans till mig som jag ska använda när jag jobbar. Jag köpte också pennor, sudd och block till skolan och en conceler. Vill bara säga grattis till Zelia för den otroligt snygga almanackan hon har köpt! När jag har nog med pengar så ska jag köpa en nyckelring från Louis Vuitton! Troligen nästa månad.
Ha det bra/ Linn

-

har aldrig varit så tröt som jag var idag, usch ! var nära på att somna på lektionen, det hade varit lite pinsamt .. när jag hade slutat åkta jag in till stan och skulle köpa ett skriv block men jag unade mig en fin almenacka och en kavaj  


almenacken


kavaj från zara 399 kr

stickad tröja från norr i danmark


life is good

danmark var underbart, jag och ida var ute och gick varje morgon och linn sprang en mil på 1 tim och 13 min helt sjukt bra är jätte stolt över henne och på söndag ska hon springa tjej milen, mina lila flicka är så duktig ! nu är jag hemma igen och imorgon är det skolan igen och jag har börjat terminen med nya goda vanor,

- jag tränar minst 4 gånger i veckan kondition & styrka som kombineras med en hälsosam kost
- jag har kommit på det smart med en almenacka och nu är jag helt fast i det, funderar på att köpa en jätte fin från lv ska titta på den på onsdag.
-  jag har slutat med lösnaglar för att ta hand om mina naturliga som har väldigt dålig kvalite
- jag har börjat sparar mina pengar .. wow !
- jag har hittat lyckan tack vare the secret som vi kommer skriva mer om sen



hi

det kommer hela tidden ny trender och andra kommer tillbaka, ett säkert val är att alltid köpa dyrare bas plagg och billigare trend plagg. ett plag som är ett måste är en kavaj, det funkar på alla kropps formar och finns snygga billiga alternativ, tjejer ska alltid köpa kavajer som går in lite i midjan och hitta en kavaj som verkligen passar din kropp, med en kavaj funkar det mesta och billigare klädder får en dyrare look !


här är en kavaj från alexander wange


Hemma från Danmark

Holla!
Nu är jag hemma! Det har varit jättekul och jätteskönt att vara i Danmark! Zelia är underbar och hon gör mig så lycklig! Vi har shoppat, varit på tivolli, ätit gott och tränat. Imorgon är det skola och jag ser faktiskt fram emot det!
Här är lite bilder från Danmark

                                             



                                            

 
Godnatt/ Linn

danmark 2

idag gjorde vi lite shopping, linn köpte en tröja från cos jag köpte en stickad tröja från norr. efter det var vi på tivoli sen åkte vi till ett place in the sun, det var jätte mysigt ! ikväll så ska vi ta det lugnt med film & god mat 

jag ska snart flytta tillbaka till farsta, där bor min kusins flickvänn och henns kompis bor. för några månader sen gjorde min kusin en olaglig handling som han nu får ta konserkvenserna  av, när något sådant händer påverkar det alla runt omkring.  att gå så långt för pengar är det inte värt, man måste hitta saker i livet somgör en lycklig som tex familj, vänner pojkvänn mm. jag har alltid varit dålig på att uppskatta mina när & kära men när men inte har dom kvar så inser man hur mycket dom verkligen betyder .. 

zelia webster 

danmark

nu är vi i danmark ! ska tränan lite nu på morgonen sen ska vi tilltivolit och lite senare blir det shopping ! vädret är jätte bra men jag tog inte med mig några sommar klädder, litetypiskt. linns lähgenhet är jätte fin.

linn&zelia


Skola snart!

Godmorgon!
Nu ska jag snart åka till gymnasiet. Idag blir det fem-kamp! Skriver när jag kommer hem.

                                     Så här ser jag ut idag.
Kramar/ Linn

PANIIK !!

när min mamma gifte sig för typ ett år sen så tog jag hennes mans efternemn, men jag har inte för nyatt mitt pass, jag flyger fortfarande på mitt gammla efternamn. hade glömt det och vi ska ju till danmark imorgon, fick paniik ! så vi får se om det blir någon danmark eller inte :(


mamma och min morbror


Hemma från första dagen i gymnasiet

Heej!
Gud vad det känns skönt att äntligen fått se i vilken klass man hanmade på gymnasiet. Jag är mycket nöjd över min klass och tror att det kommer bli tre roliga år. Jag lärde känna en tjej som heter Alina, väldigt trevlig och som tydligen känner Billy och Stella. Imorgon ska vi ha fem- kamp med mot alla klasser och det blir nog lite halv nervöst men ändå roligt. Resten av dagen ska jag städa mitt rum, äta och sen träffa Peter ett tag. Skriver lite senare eller imorgon!


               Idag hade jag på mig det här fast med converse
Kyssar/ Linn

lite nervös

idag är dte första dagen på gymnasiet, känner mig lite nervös för jag känner ingen där, men det kommer gå bra... hoppas jag ! imorgon åker jag och linn till danmark, det kommer bli sjukt roligt, är bara där undre helgen sen kommer jag tillbaka.
´jag har aldrig byt skola förut men det känns riktigt skönt att lämna allt gammalt bakom sig och börja om på nytt, jag brukar oftast vara ganska blyg mot folk jag inte känner men det kan jag ju inte vara nu, så jag hoppas allt löser sig.

bilden är tagen för ca 2 årsen .. gud va brun jag var !


Gymnasie imorgon

Hola amigos!
Imorgon börjar jag gymnasiet och det ska bli skit kul. Jag är lite nervös men det kommer att gå bra. Idag har jag varit barnvakt till min syster Luna, varti på intervju om jobb som frukostvärdinna på ett hotel, ätit sushi och legat på spikmatta i 10 minuter! Det gjorde lite ont kan man säga! De senaste dagarna har jag varit med Celine och Sabri, träffat Peter och varit med Zelia och tränat. Det har varit trevliga sista dagar på sommarlovet. I helgen åker jag, Zelia och min syster till Danmark till min pappa som är där och jobbar. Det ska bli jätte kul!

                                                          Celine

                                            Jag och Sabri

                                                Peter<3

                                                   Zelia
Kramar/ Linn

Godkväll

Hejhej!
Idag så har jag firat min pappas fru Alicia som fyller 34 år! Det började med att vi gav henne presenter, sedan gick jag och Alicia ut och joggade och sedan gick hela familjen till Grand Hotel för att äta lunch. Grand Hotel har de godaste hamburgarna bara så ni vet! Efter det åkte jag hem till mamma och nu sitter jag här och väntar på att Zelia ska komma. Här får ni lite roliga bilder att kolla på.

                                                          

 

                                           Jag i regnet

                                      Ida, Alcia och jag på Grand Hotel
Pussar/ Linn


.

solan är ute och jag sitter inomhus och försöker sova lite. idag ska jagh åka till pappa och träffa min familj lite, det var så länge sen. jag brukar inte sova så mycket hos pappa eftersom han inte alltid mår så bra, men det är verkligen underbart att få träffa alla speciellt mina syskon.
igår såg jag och linn L.A gigalo den var bra men slutet var jätte dåligt så jag blev lite besviken ..


MIN HUND DIGGE !!


zoe

godmorgon , igår flyttade zoe in till mig, zoe är min skyltdocka. hon har fått klädder på kroppen men hon saknar hår, snart kommer hon få en blond peruk, såå sexigt !


gamalt

sitter inne på mammas data och hittade massa gamla bilder här, bilderna är ca 2 år gamla och väldigt vackra . hahah !










min favorit .. hahah !


hittade också några på min kära vänner




blogg

undre sommar lovet har jag avrit i england & på gotalnd annars har jag varit hemma och jobbat en del. om en vecka börjar jag skolan och det känns lite närvöst ..  har aldrig byt skola förut och jag känner ingen där men det blir någ bra får jag hoppas ..





lite shopping blev det ju ..
    


sen blev det gotland



klippte mig och färga håret


Godkväll

Tjena! 
Jag är väldigt blöt nu om ni vill veta! Jag kom just hem från mat affären och det spö regnar!  Men jag tycker faktiskt att det är mysigt när det regnar på kvällen, men däremot hatar jag när det regnar på dagen!  Hoppas det blir sol imorgon! Idag har det varit roligt och mina ögonfransar blev bra. Nu ska jag gladeligen berätta att Zelia förhoppningsvis fått internet idag så hon kommer kunna börja blogga inom snar framtid. 

   
Kramar/ Linn                                                 

Godmorgon

Heej!
Nu ska jag snart iväg och träffa Zelia, vi ska hämta lite saker från skomakaren och hon ska köpa sats kort! Sen ska jag och färga ögonfransarna med Ida och Alicia. Men nu måste jag gå!


                                       Celine och jag på bio

                                             Sexiga Zelia

                                         Norah på bolero
Kram/ Linn


zelia webster is back soooon

sitter hemma hos linn och tittar på när hon springer runt och städar .. heheh ! i kväll ska vi ha jätte skoj och det var ett tag sen jag var med linn, har saknat henne big time ! var på gotland ett tag och träffade min gamla barndoms vän ella det var riktigt kul att se henne och hennes kompis .. jajaj nu ska vi fixa oss lite .

love love z. webster 



Hemma

Tjena!
Nu är jag äntligen hemma i Stockholm och ska stanna! Idag fyller min lilla syster Luna ett år så det ska vi fira med ett kalas här hemma i lägenheten. I morse fick Luna sina presenter och sen åkte jag, min pappa, Alicia och Luna till djurgården och tränade lite. Det var väldigt skönt. Men nu måste jag börja städa lite!
Kramar/ Linn

                                      Alicia och jag på djurgården

Godmorgon!

Nu har jag äntligen kommit hem från skåne. Det var väldigt rolgt men i slutet längtade jag hem. Igår var jag med Zelia och träffade Billly en stund också sen var jag med Peter på kvällen. Det var riktigt roligt att träffa de underbara människorna. Idag ska jag åka till min mormor och morfars stuga i Gnesta tills på fredag sen kommer jag få vara hemma i Stockholm resten av lovet! Men nu måste jag åka!
Ha det så bra!
Kramar/ Linn

                                  Zelia och jag på Nikis

RSS 2.0