http://notforme.devote.se/

VI HAR BYTT BLOGG TILL DEVOTE ; http://notforme.devote.se/ 

läs våran nya blogg och kommer vara mer aktiv och det blir lättare att uppdatera

zelia & linn


Hemma!!

Så där nu är allt uppackat och klart! Det har varit en underbar semester! Det jobbiga är att det är tropiskt väder vilket betyder att det var ganska mycket moln och regn. Men det var perfekt iallafall! Det ska bli roligt att gå till skolan imorgon och träffa alla. Nu ska jag snart gå och sova, jag är trött efter flygresan! Men först ska jag lägga in lite bilder från resan!












 
Godnatt och kram/ Linn

HAHAH, LIVET ÄR ETT SKÄMT

slut med engelska snacket, jag  är dålig nog på att stava på svenska och english ska vi inte äns prata om ..
idag så slog det mig en hemsk saning ! jag vaknade på morgonen tidigt och var helt död och stel frysen som jag brukar vara på morgonen. gick direkt till toan och hoppade in i duschen och började tänka hur lång tid det var till vinter lovet och då slog det mig, så här kommer det vara i 3 år och sen om jag plugar vidare så forsätter det så här, usch ! jag vill gråta av tanken och hoppa tillbaka i sängen och sjuk anmäla mig för deprision. men så dum är jag inte så jag började tänka posetivt och gjorde något jag gillar att göra, äta frukost och så var livet bbra igen haha.


hola gupas

now I have handels leson and it's not so fun, but it will be okey. today somthing intresting happend, I can't open my locker not so good, so I must fix that today. alma has taken photos all day long it's a bitt fun I think to keep memories. now it's not so fun to writh in english anymore bye people , have a good day I know i will.

junkfood is good

hello, det blev ingen bra kväll igår och allt slutade med en taxi hem till mamma sent på kvällen eller tidig morgon. så ikväll blir det stillsamt med junkfood och tv, kanske lyckas dra mig ner till affären för att hämta mina män, ben&jerry, men det är bara om jag lyckas flytat mig frånd en varma brasan och den mjuka päls pläden. no, nu börjar ugly betty igen ...


RSS 2.0