-

idag tänkte jag på miljön och ist för att kasta en flaska pantade jag den, jag är en äkta miljöhjälte ! köpte ett par jeans igår, i affären pratade dom om när tillverkade jeans men dom var ju inte så snygga och vem vill ha närtillverkade när man kan köpa från usa ?
men nu ska jag äta lunch och jag har ätit sushi hela veckan och nu tänkte jag, tim & alma bekämpa ätstörningar, det har ju varit så mycket parat om unga som är anorexia, bullimi mm , därför ska vi äta pizza och kabab hela veckan ock resterna ska vi skicka i ett kuvert till afrika till fattiga barn

z

Kuuul

Jag är så jävla trött just nu asså! Helt sjukt! Jag och Alina har pluggat nästan hela tiden och jag är jätte stolt över oss! Men det har varit en trevlig tid med henne! Tydligen har Zelia sagt upp sin vänskap med mig för att jag är lite för icke miljövänlig! Lite tråkig men så kan det gå! Haha! Jag älskar henne! Men nu ska jag sova!

                                     Allt plugg

                                    Alina var lite trött!
Godnatt/ Linn


zelia goes miljövänligt

idag har jag varit väldigt duktig och gått till mitt jobb utan att gnäla och gjort ett bra jobb (öhh, tror jag..?) och jaghar städat mitt rum snart ska jag, städa mitt badrum. ska försöka att åka till pappa nått också, det är så stor skillnad mellen att vara hos mamma och pappa, men nu ska jag åka ditt och leva ett hemligt syskon liv . har faktist köpt ett ekologiskt linne idag, nu börjar jag som ecco zelia , hahha nej då men vi borde försöka tänka på miljön, och ekologiskt är ju typ bra ...? och om världen dör i globel heating så är det linns fel, hon är en miljöförstörare detär därför jag har valt att säga upp min vänskap med linn jag tar miljön seriöst och det gör inte hon så jag tror någ inte att det kommer funka mellen oss längre ..


tim har också byt religon nu han har konventerat till muslim (lite jobbigt för nu kan vi inte äta bacon längre) men jag önskar han lycka till !


plast-ull-väst - från usa som skickdes hit i ett flygplan så klart


YOU ARE HOLDING in your handa great secret of the universe


Tjjooobre! Alina här, tänktebara säga att jag och Linn ska börja plugga nuuu, matte, so och engelska. SAADFAAACE:( Nej men Linn e ju såå göllig så det blir inte tråkigt heheee. Nej men vafanvafan, nu skalll vi plugga, så hare gööööj! Linn ska lägga upp bilder på bloggen, så det får bli en mindre snygg bild på mig och en råååsexig på Martin :) HAAARE GÖööj!


gangster vs data nörd

sitter på lektion nu med zaza :) jag har blivit värsta gansgstern, nästa gång vi ses så kommer det vara på efterlyst, det här är slutet .. nej då. men jag har faktist (nästan) lärt mig göra en hemsida, kanske ska bli data nörd ist för gangster ? keept it real .. hahha ! nej men seriöst jag börjar bli lite orolig, vad ska jag göra, vad skajag jobba som ? jag vet ju ingenting och nästan väntar på att det ska ramla i mig coh jag hatar att jobba ska jag vara tröt hela livet ?

zelia

zelia webster

nu är jag helt slut, fick nästan spring till boxnings passet som jag, linn & hennes mamma gick på, det var jätte bra men nu är jag helt död, vi hade skol fotografering, det gick väl så där .. har aldrig blivit bra något skolfoto så jag har inte så stora förväntningar på det här årets foto .. imorgon ska jag jobba, känns ganska jobbigt men någon gång är det dax att växa upp, och försöka ta ansvar (i allafall lite ). nu ska jag flytta lite igen, bor lite här och var som är ganska jobbigt på tanke med att jag aldrig vet var jag har mina saker, kommer fortfarnade på i farsta, värmdö & östberga .. hahah vilken blandning förorts tjej till lantis flicka, hahah ! nu ska jag sova och städa mitt rum hemma hos mamma (på värmdö) det är en katastof !


njut av klädhögen för snart är den borta och så kommer den igen ... & och så vidare och så vidare ..


Boxning

Hej!
Idag har jag, Zelia och mamma varit på boxning! Det var otroligt kul och man blev super peppad! det kommer jag defenitivt prova igen! Min dag har varit super och nu har jag precis gjort klart läxorna tills imorgon. Imorgon kommer jag göra orienterings uppgifterna igen på idrotten eftersom jag inte klarade dom förra gången. Men den här gången klarar jag dom!


                     Snyggigarna Martin och Anton!
Kram/ Linn

Godmorgon

Tja!
Det regnar och är mulet! Men jag mår bra ändå! Jag ska snart gå till skolan! Ha en underbar dag ! Såhär ser jag ut idag:


 
Kram/Linn

mammor ..

är så tröt på mammor som tar över stan ! dom går där tillsammansmed sina andra mamma kompisar och tar upp hela vägen, sen ska dom sätta sig ner på något cafe och ta upp all plats samtidigt som alla andra måste höra deras jävla ungar skrika. mammor ska vara hem och ute i skogen där dom får frisk luft ! när man ser deras små registrerings skyltar med namn och föddelsa datum vill man ju skrika, vem bryr sig om vad din unge heter utom du och dina vänner & familj och dom kan ju redan namnet på ungen så varför dom där töntiga skyltarna ?

försökte logga in på stas och det funkade inte så jag ska ditt imorgon och få min vilja igenom ! nu ska jag göra min visions tavla, en tavla där jag har mina mål som jag ska uppnå, ska sätt den så att jag kan se den varje dag. nu ska jag njuta av att antligen vara hemma.


ny t-shirt från carlings


Shopping

Hejhej!
Idag har jag varit i sickla med min mamma och min syster och köpt två par skor, underkläder och en stor tröja som man kan ha till tights. Jag känner mig väldigt nöjd. Efter det har jag pluggat lite matte, historia och engelska och efter maten som jag ska äta om ca 1 minut ska jag plugga spanska och samhäll! Mycket trevligt med så mycket plugg! Men nu måste jag äta!

                           Skor från Rizzo

                               Skor från Rizzo
Kram/ Linn


vad händer bror

nu är jag på landet i kopparberg, har varit skönt att åka bort lite. har tagit lugnt med min spikmatta. och ikväll ska jag in mot "stan" hahahh .. det är så många lantisar här, har tror inte jag har sett än enda blatte bree. gjorde ett kropps test idag som visade att jag hade en normal vikt men jag hade för lite kropps fett och borde äta mer, dom hade intre heller sett någon som hade så mycket vatten i sin kropp, men annars var att normalt .. hade 2 kg muskler på vardera arm (jag är fett stark) hahahh !!

zelia webster

Sova!

Tjena nu är jag äntligen hemma och ska snart gå och sova ett tag! Det gick bra att jobba och jag har faktiskt inte varit så trött, det är nu när jag är hemma jag börjar känna av det! Så nu ska ja gå och lägga mig, men innan det ska ni få se några bilder från igår!


                    Simon, Anna, jag och Ida

                                  Amanda, Simon och Ida

 
Kram/ Linn

Tidigt!

Godmorgon nu är klockan 06.24 och jag ska snart börja röra mig mot jobbet! Festen igår var rolig och bilder lägger jag in när jag kommer hem!
Kram/ Linn

.

hej hej nu sitter jag här med ruth och felicia som är mina kompisar sen länge! jag och felicia ska till mariefred och hälsa på hennes morfar örjan:) ska bli väldigt trevligt. vi ska också försöka sälja lite te haha. förvi ska nämligen åka till prag. ruth dissar oss och åker till italien istället. så då blir det bara jag och felicia som åker:) ska bli väldigt kul.hoho




/tim

Godmorgon

Godmorgon!
Nu har Zelia precit gått till skolan och jag ska snart iväg och träna, efter det ska jag sova! Senare ikväll ska jag troligen på en fest som Martin i min klass har. Igår var det trevligt, men jag tog tyvärr inga bilder! Men jag skriver lite senare!
Kram/ Linn


Tim är väldigt ful just nu.!

tjabba! känner mig väldigt deppad just nu. Jag har nämligen töjjt ut örat ännu mer och det ser FÖR JÄVLIGT UT!! mitt öra är just nu större än mitt ansikte. haha. så nu tänkte jag passa på och säga att jag drev lite i mitt första inlägg hihi..







/tim

-

Hejhej!
Nu har äntligen Zelia kommit hit och vi har ätit sushi! Det är jätte roligt att träffa henne! Snart ska vi ut och träffa några kompisar och sen så får vi se vad som händer. skriver när vi kommer tillbaka :) ¨

zelia webster & linn

Hemma!

Tja!
Nu är jag hemma från utflykten på Lidingö. Det var ganska roliga övningar faktiskt men efter ett tag började det regna och det var skit kallt så det förstörde allt. Efter det träffade jag Alicia en snabbis och nu sitter jag här och väntar på att Zelia ska komma! Jag har ingen aning om vad vi ska göra men vi kommer nog på något kul! Jag skriver lite senare!


                                   Jag och Simon

                              Elias, Anton och Alina
Kram/ Linn

TIMPALIMPALOMPA!

HEJSAN SVEJSAN! Tim här, nu sitter jag på lektionen och har väldigt tråkigt! men som tur är har jag min roliga bordskamrat som heter zelia! hoho. och jag är homosexuell bloggare, som vanligtvis har en egen blogg. men jsut nu så håller jag på att fixa den så att den blir super rolig och intressant. så just nu lånar jag deras blogg lite. för att uppdatera hihi (ler)

tim

nu har jag hittat ett nytt jobb ! jag ska bli försäljare, fick jobbet av tim och det verkar som om jag kommer få in ,mycket pengar (eftersom att jag är sjukt bra på att sälja). det var tim som gav mig jobbet och vi ska jobba tillsammans, kommer säkert bli lite roligt. nu när jag ska åka bort över helgen har jag ingen tillgång till internet så tim kommer skriva lite i bloggen och så klart kommer linn skriva. just nu sitter jag bredvid min super duper bästa coola kompis som då kommer ta över blloggen under helgen... Han är helt galen för att han har fått chansen, för vem vill inte äga bloggen för en helg likasom ;)

zelia webster & tim sillén

Utflykt

Godmorgon!
Nu ska jag snart åka och möta min klass i Ropsten. Idag ska vi på en utflykt till Lidingö. Vi ska tävla mot en annan klass! Det tråkiga är att det troligen kommer bli ganska dåligt väder, men vi får hoppas på att det blir bra! Efter det ska jag ta en fika med Alicia och sen ska jag träffa Zelia. Hon kanske ska sova här för jag har studiedag imorgon vilket betyder att jag är ledig från skolan! Det ska bli super skönt! Jag har saknat Zelia också så det blir ett perfekt slut på dagen! Hoppas ni får en underbar dag!
Kram/ Linn

jobbet

jag vill gå i pension, var sjuk ett tag så jag kunde inte jobba och nu så ringde jag mitt jobb och fick massa nya tider, jag orkar inte mer ! men jag vågar ändå inte säga nej och jag kan ju inte sjuk anmäla mig hela tiden. måste ta tag i problemet och göra något åt saken. nu ska jag plugga så kanske jag inte behöver jobba på lindex hela livet ..



imorgon blir det en dag utan smink


paniiik

komm precis hem när jag såg att min uggs har kommit, så nu är jag ganska nöjd och glad på tullverket. köpte en leopard koft & nitarmband fån lindex (bilder kommer imorgon). jag ska ju upp till kopparberg i helgen och det finns inget internet ..hjälp vad ska jag nu göra !! men jag kanske stannar hemma om jag har tur och slipper undan. nu ska jag göra om en vit päls jacka till en väst, ville helst ha en väst i mink men jag ville att den skulle vara vit och det är så svårt att hitta vita minkar .. hahah så det fick bli kanin i stället .. R.I.P kaniner !


dagens lunch 


Céline

Hejhej!
Nu sitter jag här med Céline. Vi ska snart gå och träna. Hon fick sin present! Men nu ska vi gå!




Kram/ Linn

skola

gahh, är jätte sur mina uggs har fastnat i tullen och nu måste jag skicka ditt köpbevis, nu för tiden är det ju lättare att ta över droger hit än ett par jävla skor ! lite överdrivet , men men ska hämta dom imorgon .. om dom kommer eller om det blir ännu mer problem, javist jag jag fick betala skatt också, jobbigt men ändå värt det för dom kommer hålla mig varm och mysig hela vintern.

imorgon ska jag till tandläkaren , ahh , har ett hål och måste ta en spruta i tandköttet och komemr få gå runt med svulen kind hela dagen. jaja jag åt kina mat i dag till lunch, så imorgon när jag inte kan äta får jag tänkak på dagen mat .. hahahah :)
ska träffa linn imorgon det kommer bli sjukt roligt, eftersom att vi inte träffas så mcyket nu för tiden. lite synd men det blir ju så, och när vi väl  träffas blir det mycket roligare.



zelia webster

-

paniiik, har handlat på mammas kredit kort och snart kommer räkning . AHHHH ! jag lovade att jag inte skulle missbruka det ock nu sitter jag här med sjukt dåligt samvete. ock det värsta är att jag sitter på lektion och ska lägga upp en buget för små inkomstagare .. kanske ska börja jobba lite så jag lär mig något och bli ekonomisk .. ibland vill jag dö ...


en bra start på dagen

idag sov jag hos mamma och hon bor ju så långt bort, så jag måste vakna så tidigt och då är jag inte sugen på frulle. därför gjorde jag en power smoothe som jag lyckas få imig och ger jätte mycket energi som håller länge. för er andra som också har svårt för frukost så funker det är perfekt

lätt vanilj yoghurt (det ska helst inte vara arla ta någon som samaker mer söt)
MINI mjölk ganska mcyket så den blir rinig
havregryn
bär eller frukt vad som helst funkar
lite honug

nyttig &hälsosam


en kompis i sommras


dalarna

den här helg ska jag åak hela vägen till dalarna, 3 timmer i en bil. och en hel helg ute i ingenstans. med skogs tv och helt ensam, jag har ju inga syskon på mammas sida och därför blir jag helt ensam där uppe, men jag har lagt upp en plan på vad jag ska sysetta mig med, prata massa med kompisarna, sova & var lite med hunden och titta på dala hästen .. hahah !



brun hela året om

i år ska jag försöka hålla mig lite gyllen brun hela året runt, jag ska inte använda solarium efter som det ger än cancer och när man blir äldre kommer man få mycket mer rynkor och dom kommer komma tidigare. om du vill ha en snygg bräna så är det här några tips.

börja med att skrubba bort dina  gamla döda hud celler, vilken skrub som helst funkar och det behöver inte vara någon dyr. efter det ska du satsa på en brun-utan-sol som ger dig steg vist resultat tex dove, barnängen &loreal det finns flera varianter och köp den utan shimer och glitter (det ser för onaturligt ut). sen ska du smöra in dig varje dag tills du uppnår den färgen du vill ha när du har den så ska du gå över till varanan eller var tredje dag. om du fårsätter så, kommer du få en underbar fräsch bränna.

nu ska jag äta
zelia webster


Helt okej

Hejhej!
Just nu håller jag på med att äta ett äpple. Det är väldigt gott! Min dag har varit väldigt bra men några negativa saker har hänt! Först så klarade inte jag och Johanna i min klass orienteringen på idrotten och det gjorde mig lite halv besviken, men nästa idrott så får vi göra den igen och då kommer jag klara det! Efter det när jag precis kommit till dörren till min lägenhet märker jag att min nyckel inte funkar! Men som tur var fick jag bara vänta i ca 20 minuter innan min syster kom och låste upp dörren! Så jag har inget att klaga över! Nu ska jag plugga lite engelska och samhäll och sen ska Peter komma hit ett tag. Det ska bli trevligt. Vi hörs lite senare!


                                   Jag och Johanna

Kram/ Linn

jag har fått en ko


nu har jag 3 timmar lektion näthandel, såå roligt ! idag så började jag farmville, det var roligt och nu har jag något att nörda mig med på lektionerna, fattar inte så mycket och jag har inte så mycket saker men jag fick en ko wow !

efter jag slutar ska jag träna
skriver sen 
 





gaschhh

blev så sur när jag kom hem till pappa , såg min lila syster som är 6 år hade plattat sitt hår (hon har lockigt). hon var så glad över att äntlign få ha rakt hår! när man är liten ska man inte behöva tänka på hur man ser ut, min syster blir ledsen för att hon har lockigt hår och i den åldern är uttsende inget som man ska behöva må dåligt över. jag har själv aldrig gillat mitt lockigahår och jag vill verkligen inte att min syster ska behöva ogilla sitt utsende när hon är 6 ! det är ju sjukt , att uttsidan ska har så stor inpackt på samhället. det är klrt folk vill se så bra ut som dom kan men vart ligger gränsen ?


lila syster melissa


tillbaka till lugg



Hemma från träning!

Tja!
Nu har jag tränat, ätit, duschat och pluggat. Jag har också hunnit med att packa väskan till imorgon. Imorgon ska jag träffa Peter och det ska bli jätte roligt. Jag längtar så mycket till höstlovet för då åker jag till Mauritsius. Det är en ö utanför Asien. Det ska bli super skönt! Det är ju bara fem veckor dit! Helt sjukt vad tiden går snabbt! Men nu ska jag plugga lite mer och sen ska jag sova.
Hoppas alla har haft en underbar dag!

Kramar/ Linn

frans

kom nyss hem och hittade 3 brev till mig , blev sjukt chockad vem skickar brev ? hallåå, har dom hört internet? men det var ett brev från posten om att min uggs från australien har kommit , och något madlems grej och en vykort från england, dom skickar fortfarande sånt ... heheh !
idag var jag och zaza på frans, hälsade på linn och träffade steffi där också har inte träffat henne tidigare och jag paratade inte så mycket med henne men hon var väldigt söt  och jag vill tacka för länken !
det var skönt att se linn har saknat henne jätte mycket och hon är verkligen en underbar vän som alltid ställer upp, fick ett jätte gulligt sms av henne idag ock det gjorde min dag, är så tacksam över att jag han en sån underbar vän.


snart stänger vi poolen :/



babe <3



Tack underbara Steffie!!

Goddag!!
Jag måste bara säga tack till underbara Steffi som länkade till min och Zellans blogg, gulliga människa!! Nu har jag precis kommit hem från skolan och ska om 10 minuter iväg igen till Sats för att träna. Denna dag har varit otroligt bra! Vi hörs efter träningen!



                             
 Puss/ Linn

Hemma från Boden!

Hejhej!
Nu är jag hemma från den tråkiga hålan Boden som jag har varit i över helgen. Om ni undrar varför jag har varit där, är det för att min farmor bor där och det var så länge sen vi hälsade på henne. I Boden har jag ätit, sovit mycket, promenerat och jag har också provat att köra lite bil! Det var skit kul! Jag längtar till när jag tar mitt körkort! Men det har varit en lång dag och jag är väldigt trött så jag ska gå och sova nu.


                              Jag, Elias, Alina och Anton

                               Jag på Kalax flygplats!!
Godnatt/ Linn

jag har inga nummer på mobilen skicka ett sms

.


dö marsvin

mitt marsvin rymde imorse, och jag har alltid önskat att dom skulle dö (jag har två sycken). men inte att något djur skulle äta upp han utan typ att han dog av en stoke, som tur var så hittade vi han och så fick han komma in i värmen :) nu ska jag äta en omelätt och sen drar jag till pappa. ohh linn kommer hem idag


zelia

ut igen

glömde säga att jag har varit på IO (ett ställe där man kan spela data). har aldrig fattat grejen med att trycka på lite knappar och döda andra gubbar. och varför åka spela på en dator på IO när man kan spela hemma ? det  kostar ju också massa pengar , sjukt onödigt enligt mig men jag har faktist provat WOW det var inte så kul och jag var inet så bra men kanske i framtiden hittar ni mig på IO .. haha !


gamal bild på billy jenny & amal


tråkigt inlägg

linn är i boden nu, och nästa helg åker jag till dalarna :( men dte kommer nog bli kanska skönt att åka bort lite. idag ska jag först träna och sen träffa billy, det var jätte länge sen jag såg han och det kommer bli kul att se hur han har blivit. igår var jag på bio och såg gamer med zakaria, filmen var så dålig. ska försöka köpa en bok idag vet vill ha något bra får se vad jag hittar .

zelia w

BR

idag blev det massa shopping på BR, för zakarias . hade verkligen glömt att det kan va lite roligt att gå in i en leksaks butik, men gud vad dyrt det är med leksaker ! tack mamma för alla grejer .. kommer inte skaffa massa ungar när jag blir stor eller också får jag bli rik ?




/ zelia w

framtiden

har funderat lite på vad jag ska göra efter skolan, (när jag tar studenten). och jag kommer verkligen resa eller kanske vänta 1 år efter och jobba och spara pengar , tror jag kommer flytta till england där mina systrar bor eller kanske aupair i usa. har ganska mycket jag vill göra får se hur framtiden blir.

idag fick jag lite panik , efter skolan och då är det verkligen underbart att ha en vän som linn, tack så mycket vännen älskar dig.

föresten , har ju tänkt i typ 2 år nu på att gadda mig , nu är jag säker på vad jag vill göra och tror att jag inte kommer dö av nervositet , vad det blir får ni se sen ..


Bråttom

Tja!! 
Nu ska jag snart åka till Peter, har lite bråttom så det här blir ett snabbt inlägg! 
                         Jag, Alina och Elias
                              Anna och Simon
Kram/ Linn

tråkigt

sitter på lektion och ska göra nätvarksamhet , rooligt ! ..höhö  nej emn igår så fick jag reda på att mitt abonomang går ut om två veckor , så då får jag en ny lur . bra eftersom att jag har en annans lur, nu ska jag ch linda på lunch skriver seeenn

Ny mobil

Tja!
Idag har jag och pappa varit och köpt en ny mobil med ett abonnemang. Det blev en Sony Ericsson T700 och jag är väldigt nöjd över den! Det jobbiga är att alla mina kontakter är borta och att jag har ett nytt nummer. Men det är sådant man får ta när man slarvar bort mobilen tyvärr. Idag skulle jag egentligen ha träffat Peter men eftersom jag var tvungen att köpa ny mobil gick inte det, men vi ska träffas i morgon som tur är! I kväll ska jag göra en matte och historia läxa som jag fick idag och sova. Hoppas alla mår bra!
Kram/ Linn

-

ibland är jag lite dålig på att lägga upp bilder och det här är anledningen ...


zelia & alma


praktikant

berättade om proven för några inlägg sen, och nu har jag kommit på några allternativ som jag kan fundera över.
föresten , om du är lika seg och latt som jag på morgonen och vill också ha ett par uggs, köp alltid äkta från australien kan köpas på internet och finnsjätte många olika varianter.

* press kontakt på lindex låter kanska tråkigt men då får jag vara på ett kontor och sen åka på olika modevisningar och tidningar och lämna kläder som ska fotas, ganska kul och en bra erfarenhet till cv.

* simon & tomas kanske blir kul men jag har inget intresse i inredning och är långt ifrån bar på det.

*sjukhus okej det kanske är lite svårt att tänka sig mig på ett sjukhus, men det verkar jätte intressant och kul att vara med människor, är lite rädd för blod och svimar när jag ser för mycket blod eller när jag piercar mig .. lite pinsamt ..

* nk  , kanske lite tråkigt men kanske skönt ?

vad ska jag ta ?!

Helt slut

Tja nu är jag hemma från det underbara utvecklingssamtalet som varade i en timme! Efter utvecklingssamtalet märkte jag att jag hade glömt min mobil i skolan. Så nu har jag ingen mobil, men imorgon kommer jag få tillbaka den så det är lungt. Jag har faktiskt inte samma känsla som jag brukar ha när jag är utan min mobil. Förut brukade det kännas som att någonting saknades och det var en jobbig känsla. Men nu känns det faktiskt ganska skönt. Kanske lite konstigt men så är det! Jag känner mig hel slut så nu ska jag plugga lite, packa väskan till imorgon och sen ska jag gå och sova! 
Godnatt!!
Kram/ Linn

familj

betsällde uggs direkt från australien för några dagar sen, uggs är ju ganska ful faktist .. hahah! men sjukt sköna och på vintern när man måste gå upp tidigt på morgonen är uggs det bästa som finns . var hemma hos pappa igår och fikade med min stora syster och henns kille (som jag ibland vill döda.) han är så sjukt negativ och jag som alltid försöker att vara posetiv, jobbigt !



vackert ... höhöh

Utveckligssamtal

Goddag!
Nu har jag precis kommit hem från skolan och ska snart åka tillbaka igen för att gå på utvecklingssamtal. Efter det ska jag hem och plugga klart allt jag har kvar inför veckan och sen bara ta det lungt. Det har varit en bra dag i skolan idag och jag har fått berätta till många vad dom gjorde under nollningen eftersom de inte kom ihåg någonting. Men vi hörs lite senare!
                              Alina och Martin!
Kram/ Linn

Skola imorgon

Hejhej!
Idag har jag haft en väldigt skön dag. Jag har sovit, ätit, gjort lite läxor och tvättat kläder. Så nu känner jag mig utvilad och redo inför denna vecka som kommer. Nästa helg åker jag till Boden som ligger i Norrland till min farmor. Det kommer bli helt okej. Jag vill hellre vara hemma, men det är något som jag måste göra, så det är bara att acceptera det. Jag måste börja ta mer bilder har jag kommit på! Och från och med imorgon ska jag börja med det! Nu ska jag kolla lite på tv och efter det gå och lägga mig! 
Godnatt/ Linn

slut på ideer

vi har prao vecka 4-6 och jag har ingen anning om vad jag ska jobba, vad vill jag bli när jag bli stor ? jag börjar få lite panik, jag vet bara att jag ska resa efter plugget , men sen då ? :S
idag ska jag försöka att inte tänka på det, är på väg till pappa ska kanske ta med min stora syster på bio, får se vad jag hittar på :)

zelia w


zelia

hatar extrem home makeover , kan inet sluta gråta  när jag tittar på det, det är ju jätte bra att dom hjälper folk men jag blir nästan lika lycklig som dom som får huset. har inet riktigt gått upp än har flyttat mig från tv till soffan, vet int vad som kommer hända idag .. hörde att linn hade roligt igår ... hahah !


ny vaken


Sova

Tja!
Nu har jag precis tagit bort sminket och förberett mig för att sova lite eftersom jag steg upp klockan halv sex denna morgon för att jobba och gick och la mig ganska sent eftersom det var nollning igår. Nollningen var rolig i början men sen blev det helt sjukt. Först samlades alla på plattan och gjorde massa saker typ badade i fontänen som Alina gjorde! Sen efter det fick vi 30 minuter på oss att äta något sen åkte vi till hällasgården. Där blev det lite lekar med vodka, som jag stod över eftersom jag inte skulle dricka igår och det är jag glad över säger jag bara! Men nu ska jag sova, sen ska jag träffa Peter ikväll! Det ska bli kul!
Kram/ Linn

Skolfotografering

Hejhej!
Nu har jag precis kommit hem från skolan och sitter och äter mellanmål. Idag skulle vi ha skolfotografering i skolan och vi gjorde en gruppbild men sen när man skulle göra ensamma bilder fanns det inte tid, så hela klassen fick strunta i det! Lite irriterande! Fast vi fick ju sluta tidigare så det var ju bra! Nu ska jag göra mig lite i ordning och sen ska jag träffa Alina, och lite senare blir det nollning! 
                                   Anton och jag
 Hörs senare/ Linn

Godkväll

Hejhej!
Nu har Zelia precis gått och jag ska börja plugga lite spanska som jag har tills i morgon. Idag har jag varit i skolan först, vi hade två timmar ledigt så vi gick hem till en kille i min klass. Men som alltid när man går hem till någon på rasten kan man bara vara där i typ 15 minuter innan man måste gå igen. Lita onödigt faktiskt! Efter det träffade jag Zelia. I morgon ska jag gå på nollning och jag tror faktiskt det kommer bli kul. Tvåorna verkar snälla, men det kan ju vara ett litet trick för att få dit oss! Man vet aldrig! Men jag kommer iallafall inte dricka något. Jag vägrar bli skit full och skämma ut mig inför skolan! 
                            Priety, Simon och jag
Godnatt/ Linn

ibland tar det slut på ideer

vi har inget att berätta .. 
nu är jag hos linn vi har tagit det lugnt. snart sak jag bege mig hemåt , imorgon ska linn på nollning, wow ! hoppas allt går bar för henne. vi har fått fler läsare , jippi ! det kommer bli så skönt med fredag imorgon. 
mycket kärlek till er / zelia & linn 

Tja

Heej!!!
Snart är det idol! Tycker att det är så roligt att kolla på det nu i början när alla dåliga! Efter det ska jag bara gå och sova. Idag har jag först varit i skolan som, som vanligt, var roligt. Efter det skyndade jag mig hem och hämtade kläder och åkte och träna. Det var super skönt att träna! 
Hoppas ni alla haft en bra dag!
Kramar/ Linn

zelia ..

har precis kommit hem från träningen, skuper skönt. idag var jag nära på att somna i klassrumet , all energi åkte ur mig och jag var tvungen att sitta och lyssna på min lärare som bara prata och prata och prata .. tråkigt!! brukar rita zaza i piant(vi har inet internet, kommer om en vecka). tyvär så kan jag inte göra det på alla lektioner .. heheh . ska träffa linn imorgon , wow ! kommer bli jätte roligt ! har saknat henne massa.


gamal bild på mig och en annan tjej ..


Godmorgon!

Godmorgon härliga människor!
Nu ska jag snart gå till skolan! Idag tror jag att vi slutar tidigare, så det känns skönt! Efter skolan ska jag och träna på sats och efter det ska jag hem och ta hand om min lilla syster Luna. Föresten så fick jag jobbet på hotellet! Så nu jobbar jag som frukostvärdinna varje helg! Känns skit bra! Min kompis Celine fyller år idag så vill bara hälsa henne GRATTIS och hoppas du har en underbar födelsedag! 
Vi hörs ikväll! 
Kramar/ Linn

Karneval

Hej!
Idag har jag haft karneval i skolan. Temat var stenåldern till 1800-talet. Hela skolan gick till en park och där hade vi uppträdanden. Det var kul! Nu ska jag snart ut och jogga. Här kommer bilder från idag. 
  
Kramar/ Linn

timon & pocka

tröt på livet , skojja .. höhöhö ! nej men jag är verkligen tröt och lite grinig men ska så klart hålla humöret uppe och vara posetiv. läste i tidningen (metro faktist!) att det var en tjej som bara var vaken några minuter om dagen, hade kronisk tröthet, och tyvär är jag en sån som lyssnar på allt och tror på det. började tro att det skulle hända mig och att jag bara skullel sova tills jag dör. under sommaren var jag ganska lugn att tänkte inte alls på massa konstiga saker som står i tidningen men nu har jag träffat tim (timon) och han har ju alla sjukdomar enligt han .. hahah ! blir lite smittad av hans hypokondri, love to timon !


imorgon blir det seriös träning .

godnatt

är hemma hos mamma nu, var på bio i dag med zaza, såg hary potter , man måste ju se den men fan va tråkig den var ! och 2 och en halv timma, det hände ju nästan ingentig under filmen förutom i slutet, hoppas nästa hary potter film blir bättre.
ska träffa linn på torsdag, har verkligen saknat henne så det kommer bli skönt att ses., önka henne lycka till i dag .. hahah ! :D

zelia

-

linn är en stor beliver in the secret och nu har jag också hakat på det, det förändrar livet och är något alla borde prova, film och bok finns att köpa och jag tycker alla borde prova. det gör en mycket lyckligare och du kan få allt du vill ha i livet, we lovet and so will you. så varje moron börjar jag med att tacka för allt jag har och det är så mycket saker jag är tacksam för, därför börjar varje dag för mig med att stort leende på läpparna ! thanks for all I got , !

zw


Utkast: dagen har ...

dagen har varit riktigt seg , men jag försöker vara lite med mamma när jag väll är här. hjälpte mamma idag med hennes nya giso diet, en blandning av gi och so .. heheh ? mamma ska snart operera sig, när jag var 6 år fick min mamma cancer i ögat och därför ser hon bara på ett öga och det andra ögat är gjort av plast, jag märker nästan ingen skillnad allas men vissa gör det och då är det ganska många som också måste på peka att det är något fel på hennes öga. min mamma är 50 år ändå kan det få henne att gråta, det är svårt för oss som inte har det problemt att förstå men folk måste verkligen tänka sig för när dom glor på någon som ser lite "anolunda" för dte kan verkligen knäcka folk, cancer är något som hela min mammas familj har haft därför måste jag titta upp mig ofta och hålla lite extra koll... jaja nog med tråkigheter imorgon får ni se min ny frisyr ! helt crazy ! hahah !



snart kommer en till sex in the city film, den här gången kommer carrie få en baby eller ?

much love zelia webster

Stressad

Tjena!
Nu har jag precis gjort klart matte läxan och Naturkunskap läxan och har kvar spanska läxan som är till den här veckan. Jag har känt mig jätte stressad idag. Jag hatar att ha massor av läxor att göra det gör mig jätte stressad! Men nu är dom äntligen gjorda så nu har det släppt lite. Idag har jag vart och kollat på en lägenhet med mamma och Ida i Hammarbysjöstad. Den såg jättefin ut på bilderna, men när vi kom dit var den lite för fyrkantig. Alltså rummen var för lådiga. Efter det åkte vi hem och hämtade alla våra kläder och åkte hem till pappa. Nu ska jag vara här i två veckor! Efter det åkte jag och pappa till Hagaparken och sprang 7,6 kilometer och nu efter det har jag duschat, ätit och gjort läxor. En ganska rolig men jobbig dag. Det ska bli kul med skolan i morgon! Som Zelia skrev i förra inlägget var det länge sen vi träffade varandra! och jag saknar henne jätte mycket! Men vi får träffas den här veckan helt enkelt!
Nu ska jag plugga lite till och sen ska jag sova!
Vi hörs i morgon! Godnatt/ Linn

-

det har varit en skön och lugn helg, har inte träffat linn på jätte länge :( idag så åker jag nog hem till mamma eller tove får se hur det blir, ..


heheh  , syskon

// zelai


Hotel Angle

Hej!
Nu har jag varit och provjobbat som frukostvärdinna på hotel Angle vid Stureplan. Det gick super bra och jag tror jag kommer få jobbet. Jag gillade stället jätte mycket och människorna var också bra. Igår var jag med Alina, Stella, Emma och Billy på Grönalund. Håkan Hellström hade konsert där, men medan Stella, Emma och Billy kollade på den, åkte jag och Alina massor av roliga karuseller. Senare ikväll ska jag träffa Peter och gå på bio, men nu ska jag bara vila eftersom jag steg upp klockan halv sex imorse. Hoppas alla har en underbar dag!

                               Stella och Alina

                                 Billy och Alina



                                      Jag
Kram/ Linn

-

idag ska jag träna solasolarium och sen vet jag inte , skulle träffa emelie igår men min mobil gick sönder :( har fått låna en kompis mobil så jag ska försöka få tag i henne i dag .
lycka till linn på jobbet ! 

/ zelia .w


Jobb

Godmorgon!!
Just nu är klockan 06.16 och jag ska snart åka och provjobba. Jag berättar mer om det när jag kommer hem och då får ni också se bilder från gårdagen!
Kramar/ Linn

död

jag är så sjukt tröt, går nästan i sömnen känns det som. imorgon ska jag träna och gå på bio lite mys så där. friluftsdagen gick bra och det varade inte så länge, fick min data idag också lite skoj men den var tung. efter var jag med  lite kompisar och sen åkte jag hem till mamma igen, ganska skönt faktist. orkar inte gå ut i kväll ska sova nu kommer nog att vakna i natt eller väldigt tidigt imorgon men det är väll bra .. :)



godnight fellows.

/ zelia & melvin .jr


gooof

jag har bott lite över allt nu på senaste men det måste jag ändra på, det är så jobbigt när mina rutiner blir rubbade. har inet tränat på en hel vecka för jag har varit väldigt förskyld, men imorgon tänker jag inte bry mig, måste träna känner mig lite ofräsch, vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt men det  hela trän- grejen har blivit lite av ett måste. nu har jag börjat att dricka och smöra in mig i allovera det ska vara jätte bra, men det smakar sjukt äckligt !



love . zelia . webster


-

nu är jag hemma hos mamma en kortis , imorgon är det friluftsdag, får se hur det blir.men vi får våran data imorgon det kommer bli riktgt nice. ska träffa en kompis imorgon också och så kanske jag ska på håkan helsström .. höhöh lite kul eftersom att jag inte gillar han så mycket ! har verkligen kakat upp mig på svininflensan, men det står ju i tidningarna att folk dör så man blir ju lite nojig, hade svårt att sova igår för jag trode att jag skulle dö i sömnen av svininflensan, men i dag sa en kompis till mig att men inte kan dö i sömnen utan man vaknar alltid lite innan, tex om hjärtat stannar vaknar du och har typ 1 sekund att skrika, den här faktan gjorde mig inte mycket lugnare men det gjorde mig lite mer allmenbildad om det nu är sant .. köpte ett par nya frans stövlar i går har lite dåligt samvete nu för det var på mammas kredit .. :S



zelia webster

Förlåt

Tja!!
Jag är ledsen att jag inte har skrivit i bloggen på ett tag! Men det ska det bli ändring på! Igår var jag först i skolan och sen åkte jag hem till Peter och var där hela kvällen, idag har jag varit på ett kalas hos min kusin som fyller 11 år och imorgon ska jag gå i skolan, fika med Norah och sen ska jag träna! Det ska bli så skönt och träna! Känns som att det var en evighet sen, fast egentligen var det bara 3 dagar sedan. Men nu tänkte jag sova faktiskt!


Godnatt/ Linn

RSS 2.0