-

idag ska jag inte lida av stress så jag tar lång tid på mig ut, dte var ett tag sen jag hade jeans så det är bara att köra på det idag. ikväll ska jag ut och äta med mamma & brian. sen får vi se om det blir någon party , man borde sätta på sig lite läskiga kläder kanske ? ! igår  när jag gick förbi butriks var det kö långt ut på gatan, i år har dom tjänat mer än dom gör under jul, lite galet ! 


hjkl

det går inte så bra med med rymningen och jag är så tröt har inte sovit många timmer i natt och nu blir det fest igen om jag kommer ut haha. vågar inte säga till mamma att jag ska ut, eftersom hon nu har fått försig att jag ska vara hemma i kväll. så nu sittre jag i soffan och funderar över hur jag sak komma ut, en annan ska som vandrar i mitt huvud är varför har vi inte drive- in- move i sverige ? det verkar roligt men jag kan ju ändå inte köra bil .. synd !


-

jag sitter hemma och surar, kom hem tidigt imorse och försökte somna men kunnde inte och sen får jag reda på att vi får gäster .. så jag måste försöka smitta ut, haha. får planera någon rymnings kupp som på film, eller så kan jag bar gå ut genom dörren.


go'go

nu är det november en ganska långsam och kall period. under en sån här tid får man inte drapas av november deprision. när det är kallt ute börjar folk äta onyttigare, jag är lite själv en sån person. socker suget sättre i och det blir en dålig cirkel, bryt cirkeln genom att ta ett tuggumi ist eller sötmandalar. om du har en stark vilja så kan du avstå socker helt i 3 dagar och då är du av med socker suget, då för du även avstå frukt socker under dom här dagarna. under vintern är det också mörkt ut och då är det bra med d-vitaminer. när det är mörkt ut så blir vi mer deprimerade och det sker fler självmord, jag kan ju inte säga att jag är deprimerad. att träna och rör på sig är ett bra sätt att släppa ut endorfiner som gör oss glada och lyckliga go'go !


-

paniiik ! köpte två ny jackor i dag, en från zara som jag är lite osäker på om jag gillar. köpte även en kappa från filipa K jätte söt, inte så varm kanske men jag överlever. köpte även ett par stövlar och en skin jacka, måste sluta köpa skin jackor jag har 4 stycken nu och gillar ingen av dom hahah. har fortfarande inte hittat något att köpa till min mammas man, vill hitta något fint. jag är annars ganska hemsk när det kommer till presenter, för jag brukar oftast köpa något som jag själv kan använda och ha nytta av. men i år är det slut med det, jag funderar på att köpa strumpor och sånt som folk vill ha .. tråkigt !
imorgon har jag en låång dag, som börjar kl 7 och slutar väldigt sent, ska göra massa jobbiga saker.
livet är hårt  och inte lättare för en hora .


street smart


På väg

Nu är jag på väg in till stan och ska träffa mamma. Igår köpte jag ett par nörd glasögon, känner mig jätte smartare och cool när jag har dom på mig haha. Ska bli mysigt att shoppa lite med mamma, imorgon fyller min låtsas pappa År så jag måste köpa något till han, vad köper man till någon som är 55 tror jag .

yeah

igår var jag på bio och såg upp, som är en animerad barn film. upp var bra men sorlig, jag grät 2 gånger och mina ögon var våta under hela filmen nästan. den började hemskt och sen gickd et över till sorligt, det vara bara några tillfällen där det var helt lyckligt. det var så mcyket om döden och saknad, barn kan väl få vänta med att se allt det där eller ?
idag ska jag leta vinter jacka som kommer ta evigheter, kanske gör det imorgon får se. nu måste jag kila, våra bästa år är på tv


today is A new day

jag vaknade kl  1 idag, helt sjukt jag brukar alltid vakna tidigt men inte idag. köpte en tröja från bobi igår, ! och nu måste jag skynda mig ska träffa en kompis.


skynda skynda


You have good reason to feel optimistic about the developments in your love life

det här vill jag .

.. bli rik och köpa en äckligt dyr väska
.. trycka ut en hel tadkrämstub på golvet

.. äga den här västen --> 

.. flytta till något annat land och tvinga med mig linn ..


zelia ♥ mammas hus

godmorgon, idag är en ny härlig dag in my happy life ! är lite emot solarium men snart kommer linn tillbaka så nu måste jag steka lite .. i kväll ska jag och min mamma till någon grej, lite mysigt att vara med mamma. har varit hos mamma ganksa mycket på senaste och det känns så skönt, även om det ligger låångt ute på landet. här käner jag mig hemma och älskar eld hahah ..


idag blev det lite vanliga kläder ..
zelia ♥ mammas hus


och halva strumpbyxor ..


.. men sen ångra jag mig och satte på mig kalsonger ! :D

-

satte på tv och det var min favorit film på tv ! loveactually (eller nått) finns ingen bättre film, gillar inte alltid kärleks filmer men i den här filmen finns det ju alla typer av kärlek så underbart efter som vi inte kan leva utan kärlek, så ge lite mer love och närhet.
jag är jätte dålig på att ge kärlek och jag får lite black out när folk blir känsliga. jag tro inte så mycket på förhållanden. dom flesta tjejerna blir jätte glada bara för att dom får något gulligt sms av deras killar, men vem som helst kan skicka ett gulligt sms ellerhur ? visst det är jätte mysigt med förhållanden men hur många gånger hör man inte komentaren "min kille skulle aldrig vara otrogen" " min pojkvän älskar mig för den jag är". så klart han säger så, om han skulle säga att du va ful skulle du ju inte sära på benen. om du skulle gå upp 20 killo tror du fortfarande din pojkvän skulle säga att han älskar dig för den du är, nej ! för han skulle ha dumpat dig för länge sen. alla killar är inte otrogna men skulle det dyka upp en ny tjej som var  snyggare än dig och mycket mer roligare och villigare, så klart han skulle springa till henne.

hahah nu ska jag sluta och titta på min kärleks film .. haha


nagel blåsare & grått nagellack


love

det har varit en slitsam vecka så ikväll är jag hemma och tar det lugnt, skönt. idag fick jag ett presentkort så jag köpte lite saker. en halsduk som har en luva på sig, jätte smart tyckte jag men den hade två bollar på sig, som jag gillade, men billy har hjärntvättat mig lite så jag klippte bort dom två stora bollarna. köpte också ett par nylonstrumpbyxor med en tjock baksida och så blev det lite andra grejer också. imorgon ska jag träffa en kompis som jag inte sett på länge , mys!
den här vecka har jag haft ganska mycket godis sug, men det är lätt att få bort om du avstår från allt söt (även fruktsocker) i 3 dagar så blir du av med sötsuget.




lack tights - lindex
väska- zara
skor- converse
jacka- h&m
päls- ?
termos- starbucks
halsduk- england
väst- lindex


just nu

nu är jag hemma igen efter träningen, det har blivit lite tråkigt att träna och det måste vara roligt tycker jag annars tar jag inte ut mig lite mycket och måste nästan släppa mig  till gymet. därför ska jag börja på boxing kanske, jag ska bli den nya paulo roberto, ska tvinga linn att börja med mig så klart men det lär någ behövs lite övertalning där .
ikväll vet jag inte vilka jag ska träffa kanske alina kanske linda .. ? får se men nu sitter jag vid brasan och har svårt att ta mig till duschen hahah .

snart back to england maby


-

spikmattan är jätte bra, alla som inte har en köp en ! i början gör det ont och är verkligen inte skönt mer plågsamt. sen går smärtan över till behaglig värme i hela kroppen och sen blev jag helt tröt och somnade nästan , perfekt innan man går och lägger sig. har varit väldigt tröt idag så jag vet inte om jag orkar träna, ska dricka lite grönt te och hoppas på lite energi. köpte en paljett topp från lindex som funkar till massa olika varanter både vardags och fest , funkar tillsammans med stickat eller något annat snyggt du hittar den  här .


fuck mcdonalds , for a litel wihle ..

idag har jag inte slutat äta, jag har bara tryckt i mig mat konstant utan att känna mig helt mätt suget har varit olidligt och jobbigt. har bara tänkt på mat hela dagen, helt sjukt ! men imorgon börjar jag & alina våra nyttiga liv inget mer mcdonalds eller äta på ojämna tider mm. nu är det träning, spikmatta, grönt te och yoga som gäller, alina har lovat att slå mig och jag vill till donken .. hahah fetto varning här borta ... hahah! wjag tycker verkligen inte att jag är fet och behöver banta jag har alltid gillat lite kurviga kroppar, men jag mår bättre av att inte bara sitt och trycka i mig donken mat, ist för att äta något gott och nyttigt tillsammans med familjen. träningen ger mig energi och jag får en riktig glädje kick av all träning. så från och med nu så går jag tillbaka till mig själv och ett hälso liv, fast ibland måste man ju äta lite pizza och sånt också, of course!
idag njöt jag verkligen av att höstlovet är här nu. det kändes jätte bra att ha en hel vacka till att slapna av och vara med mina underbara vänner. tyvär är inte linn här, hon åker bort varje lov och snart kommer jag ta ett snack med hennes padre. som tur är så är hon hemma på vinterlovet. idag träffade jag alina och vi var med några andra vänner ett kort tag sen fikade vi på cafe 60 som  jag tycker är lite överskattat men det funkar och vi hade jätte mysigt, imorgon blir det party party efter träningen så klart ..


zw


Höstlov

Hallå!
Nu har jag äntligen packat klart och är redo för att åka i morgon! Denna dag har varit mycket trevlig och känns som ett bra slut innan jag åker till Mauritsius. Jag kommer sakna alla trevliga människor som jag känner! Men det är bara 9 dagar! Nu får ni alla ha ett underbart höstlov!
                                   Robin och Simon
                                Haha Simon
Kram/ Linn

-

idag träffade jag alina & linn, vi fikade lite och jag tittade efter en jacka, och jag hittade en ! en bomerang,
+ jackan är varm och snygg, inte för stor och pösig utan ganska tajt.
- det är en ganska vanligt jacka och men det är ju inte så lätt att hitta en varm jacka i sverige som ingen annan har.
men nu har jag bestämt mig för att den ska jag ha, ska dra med mamma till stan och köpa den någon dag under lovet tror jag. imorgon ska jag va med alina, får se vad vi hittar på för busigt. jag,linn & alina kom på hur deprimerande tider det är nu, hade en liten svacka men nu är jag ur den och pig och glad på livet. nu ska jag lägga mig på spikmattan och släppa ut endorfiner. jag och linn har planer på att byta till devote, får se hur det blir.


vanligt

igår var det peremiär för den nya gallerian i liljeholmen, jag var där på förvisningen och åt lite god mat och minglade lite. butikerna var jätte fräscha och jag fick massa goodiebags :) fanns ny butiker som verkligen var bra. jag och en annan tjej har blivit ansvariag över gymnasium mässan, så vi ska på någon uttbilding och lära oss lite om framträdande, blir säkert bra barad den inte är idag, ska träffa linn & alina idag och imorgon åker linn, riktigt synd men roligt för henne.

zeliw


Sista dagen!

Äntligen torsdag! Sista dagen för mig i skolan eftersom jag åker i morgon! Efter skolan ska jag fika med Zelia och Alina och sedan ska jag hem och packa det sista. Nu ska jag gå till skolan.
Ha en bra dag!
Kram/ Linn

vill inte bli vuxen

det är bra att ta ansvar och sköta sina saker själv men tänk om några år när jag flyttar till en egen lägenhet och måste betala räkningar, då kan jag inte längre vara inpulsiv och gör vad jag vill, då måste jag spara och sköta jobbet. tanken av jobb gör mig helt deprimerad, vad vill jag bli ? inget jobb verkar så roligt och så svårt att få. förut brukade jag alltid ha massa tankar och alternativ om vad jag vill göra men  nu står det helt still. om bara 3 år går jag ut gymnasiet och redan i januari ska jag bestäma mig omjag vill plugga vidare eller inte, hur ska jag veta vad jag vill göra om några år !! som är snart, paniken kryper i kroppen. när jag väl börjar jobba på heltid måste jag pansion spara och fälja börsen typ ..  pangarna ska gå till försäkringar, hyra, el, skatt, mat och så mycket mer, jag måste helt enkelt bli rik om jag ska klara mig. läs våran blogg så kanske jag blir rik ..hahah ! kan ju köra en anka om jag inte lyckas på egen hand.




zw


Godmorgon!

Godmorgon!
Nu ska jag snart gå till skolan och jag börjar känna att jag är påväg tillbaka till positiva Linn! Igår skulle jag ha shoppat med pappa, men tyvärr blev han sjuk och orkade inte gå med mig. Men vi får göra det någon annan dag! Idag går jag i skolan till klockan 4! Efter det ska jag hem och packa och plugga till ett prov och ett läxförhör som vi har i morgon. Det känns så skönt att lovet snart är här! Jag har tyvärr min kamerasladd hos mamma så jag kan inte lägga in alla vackra bilder jag har tagit! 
Hoppas alla har en underbar dag!
Kram/ Linn 

-

jag har slut på energi, annars rukar jag alltid vara glad och pig men på senaste har jag varit helt slut så ett höst lov är behövligt. idag hade jag halv dag och började kl 2 med badminton men jag hade inga kläder så jag åkte hem roligt visst ?! men skönt att komma hem och bara göra zelia grejer.
 igår köpte jag äntligen den där lilla apan som blåser på naglarna så nagelacket torkar, så söt och rolig. vet inte om den är så nödvänlig och effektiv ..  ? köpte också en t-shirt från junk food, härligt .


tråkigt

imorse komma jag tid och ser att vi har halvdag, kändes lite surt och jag vill inte va ensam och jagv ist att linda var på väg men jag sa inget så hon också skulle lida som jag .. HAHAH ! jag har blivit uttvald i min klass och ska vara med på gymnasuim mässan, det kommer bli roligt ! igår var ajg på bio med ... och vi såg flickan som lekte med elden, den var sjukt bra men lång. funderar på att läsa böckerna får se. alla måste filmen nuuuuu !!

zelia wwwwwwwwwwww.

duktig flicka

idag gick jag på sats powerstepp med linda, det var riktigt svettigt och jobbigt men det kändes otroligt skönt att träna idag, behövde en liten endorfin kick . funderar över om jag ska gå på bio i kväll eller villa upp mig, ? kan ju behövas en riktigt god natts sömn till en ny vecka. men det är bara en vecka kvar så har jag höstlov, det kommer bli så sjukt skönt, och det är något som behövs. nu ska jag springa ner och köpa godis , värsta godis suget jag har fått .. funderar lite på att sova hemma hos min baby , men vet inte om jag orkar åka någonstans just nu .. det blev en tanke ställare .. hahah ?!

z

it just dosn't feel right



who in all honesty would trust a punctual friend or star ? not me ..

ärlighet varar längst . jag saknar dig .


zelia webster

Nervvrak

Heej!!
Jag pratade just med Zelia och som ni sett i inlägget under är hon lite halv irriterad! Och jag är faktiskt lite halv ledsen! Det känns jätte konstigt att vara det, eftersom jag aldrig är det. Jag är alltid den glada positiva tjejen men nu känner jag mig som ett nervvrak. Jag tror det är en blandning mellan olika saker som händer i mitt liv samt att jag går på penselin, att det är höst och att jag inte har tränat på 3 veckor! Men självklart kommer det att blir bättre! Snart är det höstlov och då åker jag till Mauritsius med familjen och då kan jag bli mitt vanliga jag igen. I fredags var jag på fest i Älvsjö som var helt okej och igår jobbade jag och åkte hem till pappa. Idag ska jag bara plugga och vila upp mig inför veckan som kommer. 
Ha det bra/ Linn

zeliaw

fan vad sur jag är, !!! är så tröt på falska fitt "kompisar".  fuck the secret ..

ska iväg ock träna idag, ska bli skönt att få ut all ilska, haha ! sen ska jag vidare till pappa, bloggar mer då


ett liv en kväll

kl tickar , tick tack tick tack .. jag tar med mitt tjocka huvud ut och tittar ner i el telefono och slår 5 singnaler till jempa . pling pling pling pling pling  - hallå ?!
drar på min kläderna snabbt och små rusar ut med en glad ilusion i huvet som kommer bli ett ljuvet mine i mina kalas tankar .. vidare vidare
vart ska era tankar gå i kväll ?


titta ner på dina händer . zelia fia webster


rosa bandet

rosabandet är något som jag verklign stöder och tycker det är jätte bra men nu har det börjat spåra ur lite, känns mer som om butikerna försöker marknadsföra sig genom bröst cancer månaden. det började med ett band men nu finns dte ju allt ! godis, kläder, smycken mm. det är bra att det går pengar till bröstcanser forskningen , eftersom att det är så vanligt men prostat cancer är lika vanligt och det är ingen som pratar öppet om det ? tycker verkligen att det ska fårsätta med banden och hela galan på tven, men snart kommer folk att trötna för det har blivti för mycket . det räcker faktist med bandet och galan tycker jag.

zelia w

-

idag har jag betämt mig för att ha en jätte bra dag och jag vet att det kommer att li så. har inet varit så posetiv på senaste något som måste komma tillbaka, man mår så mycket bättre av att vara posetiv och ge ut glad energi. men nu är jag hemma igen , känns jätte skönt efter en konstig kväll igår .. hehe. somnade hos min kompis za.. och vaknade tidigt imorse.  hoppade direkt i badet och smörde sen in mig, tyvär så insåg jag sen att det var shimer & glitter i, usch! men jag får det att funka snyggt, haha!  idag ska jag träffa massa gamla kompisar, så mycket minen som finns med, blir kul att va med dom igen. sen får jag se vad som händer under kvällen.


förlåt jenny !




zelia .w


svenska lektionen

just nu sitter jag och blir masserad av zelia. vi har svenska lektion och vi fick sluta 40 minuter tidigare :) skönt skönt.  zelia vill ge er alla en hälsning och bara berätta för alla er läsare att jag är underbar.

today

det var så skönt att komma hem och titta på tv framför brasan, mys ! idag får jag synda mycket, forgive me father, for I have sin. idag var jag med alma,tim & linda sen träffde jag någon annan ..


linda


zelia webster


Snart Fredag!

Hallå!
Länge sen jag skrev nu och det kan bero på att jag har halsfluss. Men nu går jag på pencelin och mår mycket bättre! Jag åt precis middag och nu måste jag förbereda mig lite inför ett spanska föredrag jag ska ha inför klassen imorgon om flamenco. Kul va!
Imorgon ska jag på en fest i Älvsjö. Det ska bli kul att äntligen göra något efter att ha varit sjuk så länge! Hoppas alla mår bra!


                                      Martin!

Kram/ Linn


-

är hemma hos min kära mamma, hon tog med ett helt berg av provplagg i min storlek, lucky me ! träffade min kompis billy idag, men kanske snabbt eftersom jag var sjukt seg och tråkig . nu är dr. phil måste se








zelia webster


riktigt tråkigt

sitter på lektion nu och tänker på mat .. hahah ! vi ska agumentera i svenskan, blir faktiskt lite roligt. vet inet vad jag ska prata om faktist , det ska vara nått som jag inte tror på för då blir det lite lättare tycker jag. kanske varför folk ska flytta till lands bygden ? jajaj nu ska jag inte snacka skola, om några dagar ska jag flytta, blir inte så stor skillnad eftersom jag fortfarande kommer bo i farsta, och lägenheten är lika stor. jag kommer bara bo där till februari ochs en så flytta jag tillbaka till mamma på värdö .. :/ men jag kanske kommer bo inne i stan efter det får se vad som händer. jag har verkligen ingat att skriva om just nu men jag är så sjukt uttråkad så .. bara en lektion kvar (som är två och en halv tim). ohh , igår såg jag snö falla ner på marken och smälta bort .. lite sorligt vill ha kvar dom vita små flingorna på marken , så det bildas ett tjockt lager av kramande puls snö. har i allafall hopp om snö på jul. jag måste synda lite, när det kommer till jul blir jag som ett litet barn, och jag blir verkligen närvös öevr julklapparna, vet inte riktigt varför men det sittar kvar från när jag var barn. så några dagar innan jul brukar jag öppna något paket lite försiktigt och titta vad det är sen stänger jag det och leker överraskad på julafton. liet barnslig men så jävla BUUSIGT !  älskar julen, inte bara paketen utan hela stäningen, det är så mysigt. i år tror jag att jag ska köpa en katt till brian ( min låtsas pappa) han kanske inte blir så glad men, då har vi någon som kan äta marvinnen.
snart slutar jag bara 10 min kvar och så kan jag gå och äta, wow !!!

zelia webster


ointressant fakta om mig ..

.. jag tittar på dr. phil ofta våra bästa år tittar jag alltid på när jag är hemma på morgonen. 
.. jag sträcker alltid ut tungan när jag målar mascara
.. min händer och fötter är alltid kalla
.. jag har lite för bra självförtroende ..
.. men mitt störst komplex är mina anklar
.. jag har svårt att visa känslor, och specielt till folk som betyder mycket för mig.
.. när någon betyder mycket för mig visar jag det genom att knuffa bort dom (något jag verkligen jobbar på)
.. jag tänker ofta elaka tankar även om folk jag gillar


nu måste jag gå måste fixa snarre till DH !! (nörd)

zelia webster


idag ..

idag var jag på älvsjö mässan, på någon företags grej .. ? det var ganska trist men och vi var tvungna att vänta i etn timma. nu var jag lite negativ nått kul som jag och alma gjorde var att äta grattis godis och plocka på oss massa papper och annat grattis skit (fast vi fick plåster i smarta förpackningar). efter det åkte jag ock träna och det gick jätte bra :) kommer få värsta träningsverken i rumpan imorgon. träningen gick ganksa snabbt och sen åkte jag vidare till mammas jobb och köpte lute kläder tyvär får jag dom imorgon men jag överlever. har varit lite dålig på att blogga men nu är det ändringar på g, några saker som måste ändra nu !

- plugga bättre och fokusera på lektionerna (det här problemet beror på farmville!)
- träna minst 3 gånger i veckan och en tim
- höra av mig till mina kompisar mer


tim & jag



grattis latte till alma, chopp 'sching;




jag var lite busig och tog en PRO, någon äcklig gägga som ska ersäta mat kanske nya bantnings grejen, men fan var äcklig det var usch !

zelia webster

-

idag fick jag glada nyheter, jag fick reda på att jag tjänar ca 120 kr i tim efter kl 6, och jag jobar bara 3 tim i veckan. tittar på svenska hollywood fruar så jävla roligt, men dom har ju verkligen lyckats med deras kändis dröm ... synd bara att visa av dom inte har någar egna pengar och måste fråga sina män efter pengar, lite tråkigt att leva som barn igen ?

zelia webster


äter goji bär och läser eng tidningar

dagen paserar och solen sjunker undan långsamt ner ner ner.
tankarna börjar snurra på toppen, dom går runt över allt och
det är ingen som ser varnadras eller hör. fest, hem, vänner?
vi vidgar våra sinnen för att öppna upp luften, tät tät tät luft
vart är folk på väg? ingen som tänker så, just your on mind
believe it - the facilities the ladies in white lab coats it was a
joy ¨':




zelia webster


-

jag har lagat bränd pizza smaskens och nu sitter jag ock kurar framför elden. here is some old pic's








zw

godmorgon, är lite ny vaken och väntar på att mamma ska komma hem, sen ska jag tränna. nu ska jag försöka släppa mig till mobilen och boka tid för mina naglar, och ringa min kära linn .. fast först ska jag sova lite .. och dröma om frukost .. hahah !



(ny vaken, utan smink :)


Kap verde here we come:)

halooj:)detta är Ida:)Linns underbara kära lillasyster:) Linn orkarde inte blogga men det orkade jag!:)
Idag har vi varit i farsta med våra underbara kusiner och våran moster:)vi har bokat resa till kap verde som ligger utanför afrika:)det tackar man inte nej till eller hur? wooho säger jag bara.
Nu ska vi äta sushi och kolla på våran film som vi hyrt:)skitkul!
ha en bra kväll// Ida:)


Limpan, Amanda, Julle och jag inne på resebyrån:)

Zelia påväg!

Tjaa!!
Ledsen att jag skrivit så sällan men jag har liksom inte orkat! Men nu börjar det bättra sig! Zelia är påväg hit! Hon ska sova här och det ska bli jätte trevligt! Vi skriver lite senare!



                              Alina, Elias och Anton
Kram/ Linn

zelia loves ...



sex sex sex sex sex sex sex sex



jag ber en bön för att hålla ditt liv i mina händer

känner mig lite små kraslig idag så jag bestämde mig för att vara hemma idag, så jag håller mig frisk. vi har pratat lite om the secret i bloggen, något som linn började med och som jag sen hakade på. the secret handlar lite om att uppskatta allt i livet och uppnå sina mål och få allt man vill ha, kan man säga (linn får brätta mer sen.) men nu har jag verkligen lärt mig att uppskatta allt jag har. när jag tänker tillbaka på saker som har hänt borde jag verkligen vara tacksam, för 6 år sen låg jag på sjukhuset och väntade in döden (låter lite tragiskt) under den perioden var det min mamma som stötade mig hela tiden och var där varje secund, något som jag är väldigt tacksam för.jag har verkligen tur som sitter här idag och därför väljer jag alltid val som gör mig lycklig. jag försöker sätta fokus på folk som verkligen betyder nått för mig och som gör mig glada. förut brukade jag trötna på min kompisar och jag gick som jag ville mellen mina föräldrar. det gör jag inte längre och jag håller hårt i dig, även om jaghar svårt att säga det med ord så vet du att jag håller hårt, hårt, hårt. k jag vill bara hålla ett stadigt grepp om hopp att det inte händer igen, det ska inte vara ett stängsel i vägen, not this time baby  



zelia webster


ingen rubrik

nu har vi planer på att byta till devote, då kommer det bli fler bilder.  fick lite grejer från max factor för ett tag sen, någon ny mascara som har serum som ska vara bar för ögonfransarn, hm ..? vet inte om det funkar man jag har hopp. somthink I always bring with me, hopp .  idag var jag lite med han, innan jag åkte hem hela vägen till värmdö ute bland korna. kanske inte kor, men det är mer öde än shara öken. så snart åker jag tillbaka to my friend. vi ska föresten flytta, först måste vi tappetsera och byta golv men sen flyttar vi in. älskar verkligen vintern men det blir så jobbigt med vinter jacka och varma skor, det känns som om det inte finns så mcyekt att välja på bland jackor, ska titta runt lite men jag vill hitta något perfect.                                                            
på fredag kanske jag ska träffa linn, det kommer bli så härligt. förut var vi med varandra hela tiden men nu blir det ju inte lika ofta, men vi paratar med varndra hela tiden och jag hoppas att vi inte kommer förlora kontaketen. även fast man träffar ny människor tycker jag om att hålla kontakten med dom gamla även om det är svårt. 
nu ska jag sova och imorgon kommer jag vara sjuk, peace !

zaza byt inte skola (annars kommer ditt liv bli jobbigt!) (hahah)







spring from vouge, topp eller bott ?


Draft: Okt. 7, 2009

´nu sitter jag på lektion och från och med nu ska jag plugga bra. jenny är här igen i dag och ska snart börja i min skola :) idag sak jag gå hem ock sova och imorgon kommer jag nog vara sjuk, jag känner det på mig. några från våran klass ska vara med på gymnasie mässan, kul kul ! jenny hälsar stora kramar och en liten puss.



Jenny


today ... nex day and it's all ...

desperate hosewives börja om en halv timma ! LOOOVE IT !  äntligen har tisdagar fått en mening, haha ( där överdrev jag lite kanske.) jag är nog lite DH nörd, ringde min syster i england för att fråga lite om vad som skulle hända, (hon bor i england så dom ser alla avsnitt tidigare än oss, typiskt medel landet sverige.) men nu vet jag allt som kommer hända i kväll, .. hahah ! oh jag har börjat på en helt ny diet, jag ska äta mycket nyttigt fett typ smör, grädde och sånt, men jag ska även träna eftersom att min kropp har för lite kropps fett och för mycket vatten måste jag behålla min vikt men få undan vattnet.


street chic, nördig gubb still med perfekta shoes
  pic's from ELLE !


zelia.w


Frisk

Hallå!
Jag har inte vart utanför dörren sen i torsdags och jag börjar bli riktigt deprimerad! Igår kväll kände jag mig frisk och packade väskan inför idag, men när jag vaknade imorse hade jag 38,5 i feber och fick självklart inte gå till skolan för mamma. Men imorgon kommer jag gå till skolan och det kommer blir så skönt! Idag måste jag plugga exakt hela dagen och sen ska jag åka hem till pappa. Den här veckan är det sjukt mycket plugg. Jag har 3 läxförhör, 2 inlämningar och 2 prov. Men jag klarar det! Nu ska jag plugga vidare! Eftersom jag inte är på topp just nu får ni ingen bild på mig. Men däremot en på min roliga syster Ida!



Kram/ Linn

Idag

Var lite sur igår för mitt internet funka inte och om man betalar för något så ska man alltid få servic! Blir lite sur når saker inte går som Jag vill. Men brian (min mammas man) ska fixa det idag. Nu sitter jag i odenplan och väntar på jenny idag ska hon prova min skola och se om hon gillar den. Har på mig björn muffen idag hörs mer sen Zelia

hjälp

så mycket snack om vikt, vilken tidning du än läser och vart du än tittar så är allt om vikt. alla pratar om unga som bantar sönder sig och så vidare. tycker det är förfärligt att vissa har svårt att ta emot mediabomben och blir påverkade så stort att dom måste banta sig till döden, men helt ärligt det är ju inte många som tänder på överviktiga. och det är inte bra för hälsan. och ingen kan ju trivas med att vara jätte fet ! nu menar jag inte lite mullig utan fetta ! och visst, nu skrivs det om att kurvigt är sååå inne, bara för att beyonce, tyra banks mm är det, men hur många kan få fettet att sitta på rätt ställe ? vissa har kurviga kroppar andra inte så varför, försöka va något du inte kan va. det bästa är bara att köra sin egen grej, med vanlig mat och lite träning kanske. själv så har jag levt på mcdonald's och haft perioder där jag räknat kalorier. inget av dom har gjort mig något gott och nu så äter jag fett mat men tränar och mår toppen.



sexigt ?


zelia webster

lektion snart

nu sätter jag pressen på jenny , jag går i en jätte bra skola och jag tycker verkligen att hon ska börja här ! nu gäller det bara för mig att övertala henne, något som jag faktist är (lite) bra på. förut brukade jag bara muta jenny med mcdonald's tror inte att det kommer funka den här gången emn jag kan ju alltid prova.

idag var jag sjukt död när jag vakna, och sur för att jag inte fattar hur man ser på film i min mobil, jag ladde typ över en film men det går ju inte att öppna den, blää får ta kontakt med någon mobil nörd kanske. har aldrig kännt mig så så tröt även fats jag somna vid kl halv 9, det var så kallt imorse att jag nästan drog på mig vinter jackan, men det kändes lite tidigt, eller ? har ändå planer på att köpa en ny canda i år tror att det blir en brun.



lev för dagen / zelia webster

kanelbullensdag ..

.. det ska firas med varm choklad, grädde & machm


some eye candy. enjoy .


... and it goes on and on ..

regnet åker ner utanför mitt fönster och jag försöker röra på mig så jag kan flytta min soffa och städa lite,


hermes byxor & kontor kavaj


igår

idag vaknade jag kl ca 6 och mådde inte så jätte bra, igår träffade jag massa människor från min gamla skola, det var roligt och se hur allt funkade för dom. efter det så sov jag hos min kompis jenny och sen jag och alina drog till kungshallarna och åt frukost. nu är jag hemma igen och känner mig på tipp topp igen.
nu ska jag ligga lite på spik mattan och sen burra ner mig i täcket och dricka grönt te och äta något gott.




zelia w


igår

blev nys väckt av linn och vi pratade jätte länge, igår träffa jag en gamla kompis jenny, det var jätte roligt och vi pratade jätte länge, det var skönt att träffa henne och jag hoppas verkligen att vi ses mer. efter det så gick jag på bio och såg någon läskigt 3D film, den var väldigt dålig och ästa gång vi går på bio så får han välja film.
idag ska jag träffa en kompis och köpa ett par nya skor.


Mobil bloggar

Nu sitter jag på t-banan och bloggar från min nya mobil, köpte en ericsson och den verkar bra. Men jag kan inte få över mina sim kontakter:( i kväll ska jag träffa linn bloggar mer då Zelia

Sjuk!

Igår när jag kom hem från skolan kände jag att det dunkade lite i mitt huvud. Men jag trode det berodde på att jag var så trött. Så jag gick och la mig ett tag och när jag vaknade upp efter två timmar frös jag som fan och kände mig sjuk! Och det visade sig att jag hade 39,2 i feber. Helt sjukt för det gick så snabbt! Och nu nästa dag känner jag mig frisk förutom att jag är lite täpp i näsan. Så jag sa till mamma att jag kan gå till skolan men det fick jag inte. Utan jag måste vara hemma och vila lite idag. Tråkigt men så är det! Hoppas jag mår perfekt till ikväll så jag kan träffa Zelia som planerat!
Hoppas alla har en bra dag!
Kram /Linn

idag

idag är jeg ledig, så skönt. igår sålde jag rosor, var helt okej och jag hade roligt med tim. nu ligger jag i soffan och snarar på söta mandlar (min mamma är på diet så hela huset är rensat från allt onyttigt, så jag får över leva med mandlar och bbekämpa ätstörningar någon annan dag) och tittar på MTV. ska snart börja röra mig uppåt för idag ska jag luncha med mamma, kommer bli lite mysigt och så kanske jag köper en ny moil idag om jag hinner, för kl 3 har jag uttväcklings samtal, vet inte hur det kommer gå men hoppas på det bästa .






zelia webster

Läxförhör

Godmorgon!!!!!!!!!!!!
Jag har träningsverk! Igår körde jag och mamma ett spinning pass på Sats och fyfan vad jobbigt det var! Jag är så glad, för nu kommer vi inte ha några mer läxförhör den här veckan! Jag är så trött på att plugga. Men nu måste jag börja göra mig i ordning för skolan!

                          Jag innan träning
Kram/ Linn

RSS 2.0